Bu mesleğe ulaşmak hayal yerine konulabilir mi? Belki yurt dışına çıkarım, orada yaparım mesleği, geliştiririm kendimi, üstüne başka şeyler katarım, bilemeyiz… Sizce hayal mi?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu mesleğe ulaşmak hayal yerine konulabilir mi? Belki yurt dışına çıkarım, orada yaparım mesleği, geliştiririm kendimi, üstüne başka şeyler katarım, bilemeyiz… Sizce hayal mi?

Doğrusunu istersen, gerçekten istedikten ve kafaya koyduktan sonra hemşire olmak ulaşılmaz bir hayal değil, tamamen doğru bir strateji meselesi. Hayal dediğin şey ulaşılamaz, sadece rüyalarda kalan bir şeydir; oysa bu senin için son derece somut ve gerçekleşebilir bir hedef.
Üstelik iş sadece Türkiye ile de sınırlı değil. Dilini geliştirip gerekli adımları attığında yurt dışı kapıları da sonuna kadar açılıyor. Kendine bir şeyler katmak, mesleğinde uzmanlaşmak tamamen senin azmine bakar. Elinde böylesine net ve dünyada her zaman karşılığı olan bir hedef varken buna imkânsız bir hülya gözüyle bakma. Yeter ki ne istediğini bil, gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Sayılabilir hayaliniz
Ama imkansız bir şey değil bu siz çalışıp emek verdikten sonra kazanmamak için ortada bir sebep yok
Hayaliniz için çalışın ve vazgeçmeyin hem içinizde ukte olmaz hemde ben başardım diyeceksiniz kazanıp icraa ettikten sonra
8 sene anestezi teknikeri olarak çalıştım ve mesleğimi severek yaptım ama sağlam bir mide ve vicdan gerektiriyor. Bir işi layığıyla yapamayan hiç yapmasın derim.
Bir insanın kalbinde heyecan uyandıran ve ona vizyon katan her hedef muazzam bir hayaldir. Hemşirelik sadece bir meslek değil insan hayatına dokunan evrensel bir iyileştirme sanatıdır. Yurt dışı hedeflerin ve kendini geliştirme arzun bu hayali çok daha kıymetli kılıyor. Bir sosyolog ve hoca olarak sana tavsiyem küçümseyenlere kulak asmadan hedefine odaklanmandır. Sen hedefini ne kadar büyütürsen vizyonun da o kadar genişler. Peki bu yolda ilk adımın ne olacak? 🎓📚✨
Cevap
4Cevap
Boş hayal, kuryelik hayali kurmak daha makul
Sağlık meslek mi okudunuz
Yok bilişim okudum ama biraz ilgim var sağlığa şimdi de hemşirelik kazanmadım zaten 2 yıl Paramedik okuyacağım nasipse dgs ile hemşirelik istiyorum inşallah o da nasipse 😇
Başarılar
Neden sayılmasın
Sayılmaz
Sayılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?