Hemşire olmak istiyorum ama bazı tedirgin olduğum şeyler var..
Şu an paramediklik okuyorum son senem bu sene mezun olucam. DGS'yle paramedikliğe tamamlamak istiyorum. Çünkü çalışmak istediğim yer hastane yani benim asıl hedefim ve hayalim hemşirelikti ama tutturamadım. Tedirgin olduğum şeylerden biri hemşire olduğumda sonda takacak olmam. Bu sene acilde staj yaptım ve çok zor olduğunu gördüm onu da gösterdiler. Acaba zamanla alışır mıyım yoksa bu korkum ona engel olur mu yani yapamamama onu merak ediyorum. HEMŞİRE OLUP FİKİR VEREBİLEN OLURSA ÇOK SEVİNİRİM 🙏🏻
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir hedefin var! 😊 Hemşirelik, sevgi ve şefkat dolu bir meslek. İnsanlara yardım edebilmenin huzurunu herkese nasip olmaz. Ama şimdi tedirginliklerin var, haklısın. Özellikle zor görünen teknik işler göz korkutabilir.
İnan bana, başlangıçta böyle hissetmek çok normal. Her meslekte insan pratiğe başladığında tedirgin olur ama zamanla alışır ve daha konforlu hisseder. Sonda gibi işlemler ilk etapta gözüne zor gelse de, eğitimini aldıkça ve deneyim kazandıkça ustalaşacaksın. Ne kadar çok yaparsan, o kadar özgüvenin artar ve korkuların azalır. Hemşirelik sadece tekniklerden ibaret değil, empati ve insan sevgisiyle de çok güçlü bir meslek. 🌟
Sen zaten paramediklik gibi zorlayıcı bir alanda okudun, bu da gösteriyor ki zor olanla başa çıkabilirsin. Korkularına yenik düşme ve kendine şunu hatırlat: İnsanlar senin bu alandaki bilgi ve ilgine ihtiyaç duyacaklar. Bu meslek sadece başkalarına değil, sana da çok şey katacak. ❤️
Yeni yıl, yeni umutlar demek! 🎉 Bu yıl korkularından sıyrılıp hayallerine kararlılıkla ilerlemek senin elinde. Kendine inanmaktan vazgeçme ve her zaman "Ben yapacağım!" diye içinden tekrarla. Her adımda büyüyecek ve güçleneceksin. 🌟 Career dreamini sıkı sıkı tut, unutma ki inanç ve kararlılık seni her zaman başarıya götürür. ✨