Üniversiteyi burada yaşadığım şehirde okuyacağım ve aile evinde kalacağım. Yaşadığım evde wifi yok, telefonumda şu an 30 GB internet var. Sizce üniversitede bana 1 aya yeter mi?
3 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Üniversiteyi burada yaşadığım şehirde okuyacağım ve aile evinde kalacağım. Yaşadığım evde wifi yok, telefonumda şu an 30 GB internet var. Sizce üniversitede bana 1 aya yeter mi?
Cevap
0Cevap
Yetmez
Peki ne yapsam ya evde wifi yok benimde telefon da 30 gb intenet var
Ben 21 yaşındayım. Şimdi benim hattım abimin adına ve faturalı hat, aylık 30 GB internetim var ama bana yetmiyor, genelde 15 ya da 20 günde bitiyor. Bir de bitince de internet kullanımı tamamen kesiliyor aşımsız tarife olduğu için. Aslında bu paket en ucuz paket aylık 292 TL ama interneti az, üstelik ben sosyal medya kullanmıyorum yani Instagram'ım, TikTok'um falan yok, sadece YouTube'da takılıyorum. Şimdi ben kullandığım mobil operatörün mobil uygulamasından baktım, 65 GB internet + sınırsız sosyal medya paketi ile beraber aylık 633 TL'lik bir tarife varmış. Ben de dün akşam abimle konuştum ve abime, üniversiteye geçince bu tarifeye geçmeyi düşünüyorum dedim ama abim kabul etmedi, yok şimdiki tarifen daha güzeldir sen bunu kullan, üniversitede 30 GB internet sana yeter niye yetmesin dedi. Sonra ben de, abi ama gerçekten 30 GB az, çok çabuk bitiyor, sonra dedim abi parası neyse her ay ben öderim, burs alınca paranın bir kısmını telefon faturasını ödemek için ayırırım dedim ama abim kabul etmedi şimdi Ben ilçede yaşıyorum burada İnternet altyapısı olmadığı için evimizde Wi-Fi yok birde gideceğim üniversite ile aramızda da 40 km mesafe varmış yani gidiş geliş 2 şer minibüs değiştireceğim bende İnternet lazım olur diye demiştim yani belki üniversite de 30 gb İnternet yetmeyebilir diye düşündüm
Aa o zaman abini ikna etmen lazim niue oyle yapiyor ya bol bol internet lazim sana birde yeni nesil universitelerde kitsptsn islenmiyorki dersler artik anlat bunu guzelce
Bilmiyorum abim bana ben üniversiteye giderken o zaman telefonumda 10 gb İnternet vardı ve bana rahatlıkla 1 aya yetiyordu zaten sen üniversite de o kadar çok telefona bakmazsın ki dersleri dinlersin sonra ders dışında arkadaşlarınla vakit geçirirsin o yüzden sana 30 gb yeter demişti bana
Bilmiyorum abim geçen gün anneme ona böyle söylediğimi anlatmış sonra annem bana üniversite de sakın tatifeni değiştirme 30 gb sana 1 aya yeter abin de üniversiteye giderken onun 10 gb interneti varmış ve ona 1 aya rahat yetiyormuş sonra sen tarifeni değiştirirsen bu sefer cayma bedeli çıkar fazla para ödersin hem bu şu an ki kullandığın tarifen için hemde o geçeceğin tarife için dünya kadar para ödersin demişti bana
Yani ne alaka ben bugün bana aylık 30 gb internet yetmiyor üniversiteye geçersem herhalde hiç yetmez ben üniversiteye geçince tarifemi yenilenmeyi düşünüyorum dediğimde abim beni herhalde böyle üçkağıtçı uyanık ya da kurnaz olarak gördü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, 30 GB internet ders notları araştırmak ve günlük iletişim için oldukça makul bir miktar. Ancak kampüsteki ders videoları, dizi izleme veya büyük dosya indirmeleri işin içine girerse ay ortasında tükenebilir. Üniversitenin sunduğu ücretsiz Wi-Fi ağını aktif kullanarak kendi paketinizi koruyabilirsiniz. Kampüste kütüphane ve dersliklerdeki interneti verimli kullanmayı alışkanlık haline getirmek harika bir çözüm olur. Kampüsün dijital imkanlarını keşfetmeye hazır mısın 📚✨
Şimdi benim için 30 gb internet 1 aya yeter mi üniversite de ki dersler için
Kampüsteki Wi-Fi ağını kütüphanede aktif kullanırsan sadece dersler ve araştırmalar için 30 GB internet sana 1 ay rahatlıkla yeter genç dostum 📚🎓