İzmir ya da Ankara düşünüyorum. Ailem aylık 10K yollayacak bende yazın çalışıcam aylık 5K bende olacak.
Yani toplam 15K öğrenci evi için yeterli olur mu?
Yani toplam 15K öğrenci evi için yeterli olur mu?
İzmir de berbat bi yer Ankara da. İzmir ankaradan pahalı olur söyliyim. 15 binden aşağı çok bişey bulamazsın çöplükte oturursun İzmir'de. veya çok uzakta oturursun merkeze. O uzak kısımlar da diyarbakıra benziyor haberin olsun. Öyle İzmir'e gittin diye deniz göreceksin sanma. Denizin kenarına varana kadar kırk dereden su getirirsin. Sözün özü hangi şehirde olursan ol asgari ücret rahat gider evde tek kalacaksan. Evde kalmanın espirisi 2-3 kişi kalmaktır ki ücretleri bölüşesiniz.
Aga İzmir ve Ankara 'ya daha önce gittim. Aynı almancılar gibi yazmışsın.
Almancılar işi biliyormuş demekki. İzmir batının diyarbakırıdır. Ankara da türkiyenin başkenti değil başköyüdür
Boş.
Cevap
3Cevap
İzmir de 2 kişi de kalsan yedin içtin ev kirası senin cebine harçlık desen bile en az 20bin TL lazım
aga bende de 13k var ama benim bölgemde kiralar ucuz ve faturalar kiraya dahil, 1+1 ler ortalama 10k stüdyolar da 8-9 fakat ben hesapladım en fazla kiraya 7 verebilirim o yüzden bulamıyorum zor senin de biraz
Knk şehir neresi? Birde ben 2 kişi olmayı düşünüyorum.
Aga niye koltukta yatalım yatak alırız
Ankara 'da 10 bin tl'den aşağı merkezde ev bulunmaz. Ankara öğrenci dostu bir şehirdir.
Aga benim akraba altındağda duruyor awq 6K kiraya
Eski evlerdir onlar.
Mk bizde rezidans istemiyoruz 1+1 makul
Bence yurt çıktıysa direk yurtta kal daha rahat ama çıkmadıysa kira bedeline göre öğrenci sayısını arttırın en az 10 tutar
Yurt çıkar ama geçen yıl 6 kişilik verdiler ve en iyi tip birde. 6 kişi bir odanın içinde ve ulaşımı uzaktı.
18k yeter knk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?