Dün bir tane yayından deneme çözdüm 5 soru 4 yanlış tövbe estağfurullah snjxjsjxidd normalde bu kadar kötü değil ama nasıl düzeltilir
19 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Çalışarak.
Her gün rutin çözüyor musun. Kitap oku ve rutin çöz o kadar yanlışın çıkıyorsa anlam yönğnğ geliştirmen gerkeşyor demektir ve kitap okumaya başla deneme değil ben çıkmış paragraf çözüyorum çok iyi
Türkçe'nin kara kutusu konu anlatımlı çıkmış paragraf
Dil bilgisi
Anlam bilgisi
Kitaplarının fotokopisini çıkardım sende başka bence en azından paragraf ve anlam nilgisi ve her gün sevdiğin bi kitaptan en az yarım saat kitap oku benim alışkanlığım yoktu doğru kitabı buldum 1 saat okudum ve daha da okumak istiyordum sorsan ben 3 cümle zor okurum kitap okumak o kadar sıkıcı gelir kitaplara bak sevdiğin kitabı bulana kadar bak sevmediğini bırak ve o şekilde okumaya devam et ve 1000kitap uygulaması da kitap okuma konusundan iyi başkasından görüp vçbeğenip okumaya başladığım olur
Hangi yayınların çıkmış paragraf soruları kitabı var peki ben hiç görmedim biliyorsan bulabilirsem pdf indireyim ordan çözeyim bende
Matematik eh işte 10 net falan geliyor bazen
Ona da para vermek istemiyorum artık alışkınım pdften çözmeye
Ön lisans benimki
Teşekkür ederim sağolasın 🌸
Kesinlikle mümkün, YouTube da Rüştü hoca var onu dinle. Taktikleri çok iyi, ben paragrafta onunla uzmanlalmıştım.🙂
*uzmanlaşmıştım
Yaaa teşekkür ederim çok faydalı bir yorum oldu bu ✨🌸
Rica ederim
Şöyle bacım ben akşamları kitap paragraf çözmeden önce de makale okuyordum. Gerçekten işe yarıyor zaten paragraf çözemiyorum diyorsan odak süren düşüktür o da ekran süresini azaltman gerekiyor demek
Sürekli soru çözerek artırabilirsin. Bir zaman sonra aynı soruları çözmüş gibi kolayca cevaplarını bulmaya başlarsın.
Mümkündür bence de nasıl oluyor bilmiyorum maalesef
Paragrafı çözmekten kolay ne var asıl dil bilgisi çok zor Türkçede
Bol bol soru cozerek
Sarı ezber bozan kitabını çözdün mi
Çözüyordum bıraktım
Bırakma o çok iyi ben ondan çözmüştüm ve harika bir kitap
Tamam teşekkür ederim bir ayda etkisi olur mu acaba aslında çok kötü durumda değilim ama korkuyor beni paragraf
Ya olur tabi süreki çöz bak paragrafı takstiksel çöz okudun anlamadın ya geç beyin onu düşünüyor zaten boğma kendini acaba hangisi diye sonra dan zamaanını ayarla sorulara sön ben çyle yapmıştım netlerim iyiydi sorularla cebelleşme yoksa anlaman imkansız olur
Evet bende böyle düşünüyorum çok zaman alıyor yoksa
Ne alaka şimdi
Ya KPSS ile ilgili diğer dersleri de anlatacam son ayda yapman gerekeni ben 92 aldım yani biliyorum süreci
Sağol gerek yok
İmkansız
Mümkün değil
5 soru mu
Oo fenaymış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir ayda paragraf netlerini belirgin şekilde artırmak kesinlikle mümkün, hiç moralini bozma Sevgili Sarıpapatya 📚 Tek bir denemedeki olumsuz sonuç sadece o anki odaklanma eksikliğinden kaynaklanmış olabilir. Her gün aksatmadan 20-25 paragraf sorusu çözmeyi alışkanlık haline getir. Soruları çözerken şıklara geçmeden önce metnin sana ne anlatmak istediğini kendi cümlelerinle özetlemeye çalış ✍️ Süre tutarak odaklanma becerini güçlendirirsen netlerinin hızla yükseldiğini göreceksin. Bugün kendine yeni bir başlangıç yapmaya var mısın? ✨ 🎓