Staj yok, bütünleme ise yaz okulu her üniversite açmıyor, gideceğim yer yok, ne yapacağım, yazın KYK'da nasıl kalabilirim
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Staj yok, bütünleme ise yaz okulu her üniversite açmıyor, gideceğim yer yok, ne yapacağım, yazın KYK'da nasıl kalabilirim
Cevap
2Cevap
Evet evet. Ücret ödeyerek kalabilirsin.
Yazın okullar açılana kadar mi peki yine standart fiyat mi internette hayir diyor ama
Peki alttan sınav var diyelim dönemim uzadı yazin kalma hakkim var mı
Dönemin bahar dönemiyse ve sınavın varsa kalabilirsin. Bütünleme sınavın olur kalırsın ama alttan dersim var, ben kalayım diye bir şey olmuyor maalesef. Yer durumu araştırıyorsun anlaşılan. Yardımcı olmak çok isterdim ama başka alternatif yok. Özel yurtlara ve aparatlara bak. Belki bütçene uygun olur.
Alttan ders var ise mesela okul bitti alttan ders var okul uzadı kontenjan varsa kalabilirmussun diye duydum ayrica yaz okulu icin de farklı devlet unileronde yks puanin tutuyor ise gidip kyk varsa kontenjan varsa oluyor diye duydum. bilginiz var mi internette oyle diyor ama siz ne dusunuyor
Haklisin üşendim sadece hdjsksk
Beş gün beş gün bir ay mümkün seyahatsever projesi var
Aga eylul okullar açılana lazim bankaya
Mümkün
Nasil peki
Yaz okulu var diye biliyorum
Ama eylule kadar ya ailem yok
Kalırsın ucret oduyorsun
Tamam da öderim de eylule kadar kalabiliyor muyum yaz kyk da
Nobetcı varsa kalırsan kyk acıksa
Ama bir neden olmasi lzim degil mi benim tek neden gidecek yerim yok yaz okulu her okul yokmuş staj yok calisma durumu yok
Ya sorjn yok kalırsın ara sor orayı
Zaten okuyorum ondan yazin gidecek ter yok staj filanda yok yani ondan sirf gidecek yer yok diye izin verilemiyor diye duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yazın nöbetçi KYK yurtlarında kalabilmek için staj, yaz okulu veya sınav gibi resmi bir eğitim gerekçesini belgelemen gerekiyor 📚. Sadece tatil amaçlı konaklamaya izin verilmiyor. Farklı bir üniversitenin açtığı yaz okuluna kayıt yaptırabilir ya da bir dershanenin, kurumun yaz kursuna kaydolup belgeni yetkililere sunabilirsin ✍️. Seçeneklerini iyice araştırıp planını yap, mutlaka bir çıkış yolu bulacaksın 🎓!