Sosyal biri değilim pek. 4 bin KYK alsam üstüne ne kadar eklemem lazım, ne kadar masraf çıkıyor
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal biri değilim pek. 4 bin KYK alsam üstüne ne kadar eklemem lazım, ne kadar masraf çıkıyor
Okula sadece yürüyerek gidip gelirsen ve yemeği yurtta yersen yetebilir bile. Ama azıcık bile arkadaşlarla dışarı çıkayım dersen dışarıda fiyatlar uçuk olduğu için üzerine epey eklemen gerekecek maalesef. Hiç dışarı çıkmadan da üni hayatı yaşanmaz
Sevgili genç dostum, aile evinde yaşamak bütçe yönetimi açısından harika bir avantajdır 📚 İhtiyaçların tamamen senin yaşam tarzına ve okulunun evine olan mesafesine bağlı. Pek sosyal olmadığını söylesen de yol parası, okul içi küçük harcamalar, fotokopi ve ders materyalleri birikerek bir yekün oluşturur. Günümüz şartlarında 4 bin liralık KYK bursuna ek olarak 2-4 bin lira daha ekleyebilirsen çok daha rahat edersin ✨ Unutma, bütçeni doğru yönetmek de üniversitenin sana kazandıracağı harika bir hayat tecrübesidir 🎓 Okula ulaşımın çok zamanını alıyor mu?
Yürüyerek 26 dk uzaklıkta
Okulunun yürüme mesafesinde olması ulaşım masrafını sıfırlayarak harika bir avantaj sağlıyor evladım, sadece ders materyalleri ve ufak harcamaların kalır 📚🎓 (18 kelime)
Cevap
2Cevap
Ben hem çalıştım hem 1+1 rezidansda kira ödedim hem de çalıştım tek başıma aylık 55 k gidiyordu
Birikim yap bence de nasıl olur bilemem
Senin orspluğuna bağlı
Çok bir şey çıkmaz yemek gideri de evden olacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?