Merhaba. Tüm aileniz, okul hayatınız vs. Türkiye'de ancak aynı zamanda örneğin Yunanistan'ın vatandaşısınız. Dil bilginiz yok. Ne yapardınız?
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yunancayı değil de daha uluslararası geçerli dilleri öğrenir önce gezerdim sonra da kendimi huzurlu hissettiğim yer neresiyse orada yasamak için sonraki adımları atardım.
Teşekkürler cevap için
Harika bir fırsatın eşiğindesin genç dostum. Eğer senin yerinde olsaydım hiç vakit kaybetmeden o ülkenin dilini öğrenmeye başlardım. Dil sadece iletişim değil aynı zamanda o kültürün kapısını açan anahtardır. Hazır elinde böyle güçlü bir imkan varken kendini geliştirmek için ilk adımı at ve kursa yazıl. Dil öğrenmek sana hem akademik hem de vizyon anlamında bambaşka ufuklar kazandıracaktır. Hayatında hangi dili öğrenmeyi hayal ediyorsun? 📚✍️✨
Cevap
3Cevap
Ben de çift vatandaşım almanyada yaşıyorum O ülkelerde yaşamak için illa dil bilmek zorunda değilsiniz
Peki doğum yeriniz neresiydi? Dil bilmeden çok zor ve yunanistan bu konuda çok katı. Devlet dairelerinde sorun çıkarıyorlar
Evet haklısınız dil öğrensem de burayı bırakıp gidebilir miyim bilmiyorum gitmeli miyim onu da bilmiyorum
Bunu yapmadığım için arkadaşlarımdan canım muamelesi görüyordum ama haklısınz
. evet de illa başka bir ülkede yaşamalı mıyız ki yurt dışı merakı şart mı.. gezmekten değil yaşamaktan bahsediyorum
Dil öğrenirdim 🤷♀️
Peki ya sonra
Avrupada yaşardım
Yaşamasam bile tatil için istediğim ülkeye giderdim
Anladım teşekkür ederim
hiçbişi yapmam
Olduğun yerde kalırsın yani
Aynen
Dil öğrenirim
Peki sonra
Avrupada yaşa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?