İki kulağımda 5'er tane olmak üzere toplam 10 tane küpem var. Ailem öğretmen olduğum için, "bir eğitimciye yakışmadığını" söylüyor. Sizce öyle mi?
5 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İki kulağımda 5'er tane olmak üzere toplam 10 tane küpem var. Ailem öğretmen olduğum için, "bir eğitimciye yakışmadığını" söylüyor. Sizce öyle mi?
ya bu eski tarz öğretmenlikle ilgili birazda ama şöyle bir şey var "eğitim ciddi bişey" mesela süpermini giyen , grup seks yapan bir kızın öğretmen olduğunu düşün, tanga ve süperminiyle sınıfa girsin, orada prno video çeker öğrencilerle (yani bu olur, başka bişiy olmaz) hı sen küçük çocuklara ders verecekmişin felan, bu işi değiştirir. hı sen diyosun ki; ben sadece 5 er küpe takıyorum bunda ne var? ama işte o öyle olmuyo, sen küpe dersin , öbürü supermini der, öbürü seks hayatını sınıfa taşır, "lisede de bunu yapayım" der, yani sınır koymazsan , sınırın hangi noktada eğitimi engelleyeceğini bilemezsin. yani evt biraz özel yaşantı eğitimle karıştırılmamalı gibi bişey var. ve olmalı da. (örnek biraz abartıydı ala bu simülasyonu yapmak lazım)
Cidden abarttin ya neyle neyi kiyasliyorsun o zaman söyler misin bu sınır nerdeymis nerde durmam gerekirmiş? Şimdi kupeye laf eden başka bir zaman makyajima saçıma da laf eder eeee biz bunu böyle böyle kısıtlarsak söyler misin bir eğitimcinin nasıl olması gerektiğini?
ya bu noktada kıyafette önemli de, mesela lisede mini etek olmamalı (özellikle güzel bir öğretmen için) ben yaşadım , çünkü insanın dikkati dağılıyor, o yaşta seks geliyor insanın aklına. tabi öğretmenin dişil tarafınıı gizlemesi bence kıyafetten bile önemli, davranışlarında erkek öğrencilere cinsellik düşündürecek şeyler olmamalı, özellikle diyorum, o yaşta insan zaten direkt kadın öğretmen normal olsa bile çok etkleniyor. yani burada neden hep erkek öğrenciden bahsediyorum! bana göre çoğu durumda kız öğrenciler kadın öğretmenin ne kıyafetinden, nede şuyundan-buyundan etkilenmez, ancak dedikodu yaparlar. aslında ben seni örnek alıp, ciddi sorun olacak noktaları ortaya koymaya çalıştım, senin o küpe olayı tamamen önemsiz, (lise de olsa bile) bununla ilgili haberler gördüm, ve gerçekten mini etekli bir öğretmene soruşturma bile açılmış. bence mini eteğin yanında davranışları önemli, mesela bizim kadın öğretmen resmen "frikik verirdi bize bilinçli" dedim gibi senin ilköğretim olman bi çok şeyi saf dışı bırakabilir, ama sorun sen değilsin..
İyi de ben hayatımda mini etek giymemiş insanım. Sevgilim olmadan önce çorapla giyerdim şimdi onu bile giymem. Ne giyecegimi gayet iyi bilen birisiyim ki ben lise öğretmeni değilim sınıf öğretmeniyim. Dediklerinde haklısın kılık kıyafette dikkat etmeli insan fakat küpe bu kadar sorun olan bir şey değil bana göre
Ailenin endişesini anlıyorum ama bir sosyolog ve eğitimci olarak söylüyorum, öğretmenliği belirleyen şey kulaktaki küpeler değil, sınıfa taşıdığın vizyon ve kalbindeki sevgedir 📚 Mevzuatta da buna engel bir durum yok. Gençlerin dilinden anlayan, tarzıyla barışık öğretmenler akademiye her zaman renk katar. Sen mesleğini tutkuyla yaptıktan sonra gerisi teferruat 🎓 Peki sen bu özgün tarzınla öğrencilerine ilham olmaya hazır mısın ✨
Cevap
5Cevap
Aşkım abartı küpe takmazsan sırıtmaz hatta hoş durur
taşlı küpe tercih edebilirsin
ben özeniyorum bence çok güzel duruyor
Bana da abartılı ve daha hoş geliyor Zarafet sadece her daim güzeldir branşın nedir
Sınıf öğretmeniyim
Nahoş yazmıştım halbuki
Ne güzel bir sürü ponçik çocuğun var
Seviyorum ben kadınlarda öğretmenliği
Anaç yapılarına uygun bir meslek öğretmenlik
Sadece küçük bir talebim olurdu
Bence öyle değil bu öğretmenlik değil kadının aurası ile ilgili
Takmassın olur biter benimde var ikişer ikişer olmak üzere ama yıllardır kullanmam ustekileri kapanmadı da
Gerçekten mi? O zaman atanıp gittiğimde tekrardan takabilirim. Ben kapanmasından korktuğum için cikartmiyordum
Tamamdır teşekkür ediyorum 😊
Okula giderken cıkarirsin engel değilki bu
Ailem biraz geri kafalı. Yaşadığımız yer küçük bir ilçe olduğu için günlük hayatta da kullanmam onlar için sorun. Ben de şu an ücretli yapacağım ama tamamen atanıp burdan gittiğimde istediğim gibi yaşayacağım
Halbuki burada küpeyi bırakın mini etek straplez vs giyinen de var. Milletin benim kupemi dert edeceğini sanmıyorum. Sorun ailemde
Ah şu aileler ve toplum baskısı
Herkesin kendi hayatı sonuçta. Kendi paranı kazanıp kimseye muhtaç olmadıktan sonra bence bir süreden sonra aile de karışmamalı insana. Ben o ailedenim ama ayrı bir bireyim.
Özelden konuşmuyorum teşekkürler
Alakasız
Bence de ama maalesef ki şu an aile evinde kaldığım için boyun eğip çıkartmak zorunda kaldım 🤷🏻♀️ atanıp evlendigimde sevgilim bu konularda hiç karismayan biri olduğu için tekrardan takabilecegim
Yok değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?