Okumak zor mu açıktan ve işim dikkat eksikliğim var, odaklanamama ama bilgisayar kullanmayı seviyorum ve bu mesleği istiyorum
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Ben de odaklanamıyorum çok dalgınım ve çok unutabiliyorum muhasebeciyim napacaö bilmiyorum
Konsantrem çok çabuk bozulur bir anda düşüncelere dalıyorum
Benimde öyle
Teşhis aldım ama rapor almadım
Bir anda unutuyorum okuduğumu
Dinliyorum ama kafam orada değil
Ne teşhisi aldın
Birini dinliyorum sonra hemen unutabiliyorum odaklanma problemim var
Bende öyle soruyorum hep ne anlamadım diye
Dikkat eksikliği odaklanamama dehb galiba ya
Çok zor işimiz valla bir insan sa bir şeyi bir kere demeyi sever hele uzun bir şey anlatılınca hiç anlayamıyorum daha da sıkıntı sorsan üniversite bitirdim malın tekiyim afedersin
Yaşıtlarımdan daha düşükmüş ıqum
Nasıl bitirdiniz ben gidemedim bile
Ya benim algılarım açıktır ama odaklanma problemin var dehb bende de olabilir giperaktif de bir insanım biraz peki hangi tür işleri yapabiliriz bi
Ekonometri okudum 4 yıllık ben bitirdiysem sen de bitirirsin merak etme
Ben hiperaktif degilim ama zekam geri bende bilmiyorum gerçekten iş bulmam gerek ama ne yapabilirim bilmiyorum ya yapamazsam diyorum ya hiçbişi yapamıyosam falan odaklanamama ayrı anlayamama ayrı
Örgünmü okudun
Ben de hiperaktiflik var biraz bazen enerjimi yönetemediiim bile oluyor içim kıpır kıpur dışarı yansıtmıyorum çeneme vuruyor benim de zekam geri olabilir yaşıtlarıma peki sen kendini saf olarak görüyor musun hani kurt değelim diyor musun kendine göre bir değersizlik hissi var mı mesela ben de var
Evet örgün okudum
Çok darlanıyotum bazen önümü göremiyorum çünkü kendime çok kızıyorum dertleniyorum
Ya görüyorum değersizlik saflık ise her konuda değil ama daha temiz kalpliyim dersler okul çook sıkıntı oluyo lisede çok çektim ve mesela şu oluyo bişi alıcam marketten diyelim parayı veriyorum artan parayı almayı unutuyorum gidiyorum diyolar işte paranızı vericem gitmeyin falan hesaplayamıyorum bile mesela 200 veriyorum 80t l tutuyo 20 verdi bana düşün yani bakmadım bile gidiyodum dur yanlış verdim dediler 120 verdi benim haberim bile yok
Bende öyleyim
Ginede okumuşsunuz iyi
Dikkat eksikliği var yani
Ben yine okurum da okumak bir yete vurmuyor ben senin için canlı örneğim şuanda silahsız güvenlikten falan ilerlemeye çalışıyorum ben saf değilim ama kurtta değilim kendimin çok farkındayım hani tevekal denilecek bir tipim maalesef bazen kendimi imha etsem mi diyorum ya da çarpsın bana bir araba yanlışlıkla ölüyük gidiyiö ne olacak bile plmaz bir tane insandan kurtulur dünya
Yok öyle düşünme
Zaten yapamam müslümanım inançlıyım çok şükür ama zoruma gidiyor
Senin yaşın kaç
26 siz
34 ben kovuyorum yavaş yavaş sen daha genç kadınsın çıtır çağlarındasın güzel değerlendir
Tamam inş
İnşallah ben beceremiyorum bir şeyleri bari sen başar
Bende özel güvenlik istiyorum ama heyet lazımmış tek tek hastanede uğraşmak istemiyorum çok zormu oluyo gözlük var ve raporum falan yok
SilahsıZ
Bide tıbbi sekreterlik istiyorum ve büro yönetimi ve yönetici asistanlığı
Okumak
Kursa gidicem ama heyet istiyolar özel güvenlik gitmeden
Silahsız alabilirsin sıkıntı çıkacağını sanmıyorum doktorlar sana bişe demediği sürece sen ima atıp geçirirsin hastane de sen çok ses çıkarma bişe olmaz İstanbul’da mı yaşıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tıbbi sekreterlik ders içerikleri bakımından gözünü korkutmasın, düzenli bir çalışmayla rahatlıkla bitebilecek bir bölüm 📚 Bilgisayar sevgini bu alana yansıtman harika bir avantaj. Ancak odaklanma güçlüğü yaşıyorsan evrak takibi ve hasta kayıt süreçlerinde biraz daha planlı hareket etmen gerekebilir 🎯 Kendine küçük hatırlatıcılar ve yapılacaklar listeleri oluşturarak bu durumu kolayca kontrol altına alabilirsin. İstedikten sonra başaramayacağın hiçbir şey yok, sen yeter ki yöntemini bul ✨ Peki bu yolda sana en çok güç veren motivasyonun nedir 🎓