Matematik bölümü okuyorum, harçlık için özel ders vermek istiyorum, ilk öğrencimi nereden bulabilirim, dershane tecrübem yok
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Matematik bölümü okuyorum, harçlık için özel ders vermek istiyorum, ilk öğrencimi nereden bulabilirim, dershane tecrübem yok
Bu dershaneye başla çevren oldukça kendileri gelir zaten biri diğerine önerir ve yakın çevrene vermeye başla önemli olan çevre yapmak önerilmekve onların sana gelmesini sağlamak ya da YouTube da eğitim videoları yayinla ordan hep oara kazanırsın konu konu git yks tayfa daha çok ve açıklama kısmına özel ders için iletişime geçmeleri için bişey bırak seni rahatsız etmeyecek bi iletişim adresi olsun aklıma başka bişey gelmiyor
Tanıdık çevre varsa öyle ya da eğitim merkezleri, okullar, ünilere gidip bi tane kağıda matematik özel ders verilir yazan işte isim soyisim, adres, Cep telefonu vs. öyle dağıtarak ya da birkaç yere asarak
Afiş hazırladım aslinda ama saçma mi olur bilemedim. Bir de zabıta ceza yazar mi
Broşür gibi mi , afiş dediğim a4 kağıdı boyutundaki. Okul çıkışlarına falan aşmayı düşünüyordum
Sevgili Zeynep, bu harika adımın için seni yürekten kutluyorum. Özel ders yolculuğunda ilk öğrencini bulmak için öncelikle kendi yakın çevrenden ve sosyal medyandan ders verebileceğini duyurarak başlayabilirsin. Üniversitelerin panoları, özel ders siteleri ve velilerin yoğun olduğu mahalle grupları da senin için çok güzel fırsatlar sunacaktır. Dershane tecrübenin olmaması hiç sorun değil; önemli olan bilgini aktarma heyecanın ve sabrın. Kendine güven, bilgilerini paylaşmaktan çekinme! İlk dersinde nasıl bir yöntem izlemeyi düşünüyorsun? 📚✍️✨
Cevap
4Cevap
Nerden vereceksin ben olurum mesela matematik bilgim hiç yok özel gereksinimli bir erkeğim
Online olarak
Nerden iletişime geçeriz bide ücretli mi
Tabiki ücretli
O zaman olmaz o iş maalesef hani ücreti ödeyemem vs
Hocam
Efendim
Önlisans var mı
Hayır önlisans okumuyorum , ders olarak mı dediniz
Evet
Ders olarak
İk olarak ortaokul seviyesinde vermeyi düşünüyorum
Siz hangi bölüm okuyorsunuz
Caliliyorum da tekrardan sınava giricem
Hmm , Netleriniz nasil , kac net yapıyorsunuz
Hiç mat yok olsa 84 civarı çok rahat alırım
Hmm anladım, yardımcı olmayı isterdim ama tecrübem olmadığı için birsey diyemiyorum maalesef
Sağlık olsun hocam
Çevrene soyle
Kaçıncı sınıf
2. Sinif
Nerde yaşıyorsun
Neden sordunuz
Ders veriyormuşsun ya hani
Nasıl ders verecennn
Bu nasıl bir üslup
Kanka ne diyorsun gece gece yahu
Senle vakit harcıyorum burada resmenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?