Eğitim & Kariyer Matematik özel ders almak istiyorum nerelerden bulabilirim guvenilir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru detayda soru detayda Güncellemeler+1 yıl Detay soruda olacakti ahshdfh Matematik özel ders almak istiyorum nerelerden bulabilirim guvenilir? Cevapla Matematik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İstanbulldog Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl üniversite öğrencileri 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Onlari nerden bulucam universitenin kapisina mi gideyim 😂 Yorumla İstanbulldog +1 yıl hangi ildesin Yorumla Soran +1 yıl İstanbul Yorumla İstanbulldog +1 yıl İstanbul'da çok rahat bulursun, netten ilanlardan sokaklara bile afiş asıyorlar görmen lazım Yorumla Soran +1 yıl Netten baktimda dersville miydi neydi orda benim bolgeye ders vermek isteyen gormedim digerleride hep erkek zaten Yorumla İstanbulldog +1 yıl bilmem matematik bölümü okuyan birsürü kadın var illa bulursun Yorumla Soran +1 yıl Arastirmaya devam ediyim Yorumla
çılgınbiri24 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl ben vereyım ucretsız :) onlıne 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Onlaaayn istemiyorum ve erkek istemiyorum 😝 Yorumla ironikaa +1 yıl haci bana olasılık anlatsana :) Yorumla Soran +1 yıl Youtube da cok guzel anlatiyorlarda olasilik felan benim sorularimda oluyor o yuzden ozel ders sart Yorumla çılgınbiri24 +1 yıl senol hoca anlatmış yeterınce acık https://www.youtube.com/watch?v=us-ztosmfNU Yorumla çılgınbiri24 +1 yıl sorularını gönder bana ben çözup anlatırım :) Yorumla ironikaa +1 yıl kiz olsam anlatirdin Yorumla çılgınbiri24 +1 yıl @ironikaa kanka ha ha olabılır kız olsan anlatabılırdım bu devırde iş ilanlarında bıle her yerde bayan elaman aranıyor yazıyor farkındaysan Yorumla Soran +1 yıl Olmuyor oyle arka arkaya bilemedigim cok soru olunca cekiniyorum yoksa var oyle sorabilecegim arkadaslarim Yorumla ironikaa +1 yıl para kazanmak ısteyen erkeğe de anlatir rahat ol bizde ogretmeniz bizimde erkek ogrencilerimiz var 😎 Yorumla çılgınbiri24 +1 yıl @ironikaa ben iktisatcıyım :) neyse kansk ıyı gunler Yorumla
Boğa1993 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl internette yaz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Baktim birkac siteyede sonra kscanlarima soruyum belki bilirler demistim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
üniversite öğrencileri
Onlari nerden bulucam universitenin kapisina mi gideyim 😂
hangi ildesin
İstanbul
İstanbul'da çok rahat bulursun, netten ilanlardan sokaklara bile afiş asıyorlar görmen lazım
Netten baktimda dersville miydi neydi orda benim bolgeye ders vermek isteyen gormedim digerleride hep erkek zaten
bilmem matematik bölümü okuyan birsürü kadın var illa bulursun
Arastirmaya devam ediyim
ben vereyım ucretsız :) onlıne
Onlaaayn istemiyorum ve erkek istemiyorum 😝
haci bana olasılık anlatsana :)
Youtube da cok guzel anlatiyorlarda olasilik felan benim sorularimda oluyor o yuzden ozel ders sart
senol hoca anlatmış yeterınce acık https://www.youtube.com/watch?v=us-ztosmfNU
sorularını gönder bana ben çözup anlatırım :)
kiz olsam anlatirdin
@ironikaa kanka ha ha olabılır kız olsan anlatabılırdım bu devırde iş ilanlarında bıle her yerde bayan elaman aranıyor yazıyor farkındaysan
Olmuyor oyle arka arkaya bilemedigim cok soru olunca cekiniyorum yoksa var oyle sorabilecegim arkadaslarim
para kazanmak ısteyen erkeğe de anlatir rahat ol bizde ogretmeniz bizimde erkek ogrencilerimiz var 😎
@ironikaa ben iktisatcıyım :) neyse kansk ıyı gunler
internette yaz
Baktim birkac siteyede sonra kscanlarima soruyum belki bilirler demistim