Güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum, sabit gece veya sektör değişikliği yapmayı düşünüyorum. Lise mezunuyum, yaş 25. Benim için maaşı önemli, asgari ücret üstü önerin
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum, sabit gece veya sektör değişikliği yapmayı düşünüyorum. Lise mezunuyum, yaş 25. Benim için maaşı önemli, asgari ücret üstü önerin
İngilizce biliyor musun otellerde güzel işler oluyor bence turizm sektörü deneyebilirsin akıllı ve güzel bir kızsın kendini geliştir güzel yerlere gel 😊
Yok maalesef
Geleceğini yeniden şekillendirme cesaretin harika sevgili dostum. Lise mezuniyeti ve 25 yaş yeni bir kulvara geçmek için mükemmel bir zaman. Asgari ücretin üzerine çıkmak istiyorsan dijital pazarlama, yazılım destek uzmanlığı veya nitelikli satış temsilciliği gibi alanlara yönelebilirsin. İnternet üzerinden alacağın sertifikalı eğitimlerle bu alanlarda hızla uzmanlaşabilirsin. Kendi potansiyeline güvenip gelişim için her gün yeni bir adım atmaya hazır mısın? 📚✨🎯
İşsiz kalamam çalışmam lazım taksitler var
Sorumluluklarının farkında olman çok kıymetli. Çalışırken bir yandan sertifika eğitimlerini tamamlayıp risk almadan güvenli bir geçiş yapabilirsin evladım 🎓📚
Kurtar sabah 8'de 9'da başlıyor akşam dörde yani bu zaman olasılığında nasip iş bulup çalışabilirim biraz gerçekçi mi olsak acaba
Cevap
4Cevap
kafelere bakabilirsin
Çalışma saatlerin nasıl şu an? Kaç kaç arası çalışıyorsun
Gece 8sabah 8 38 maaş
Sürekli gece mi peki
Evet
Peki uyuma şansın oluyor mu hiç
Yok
O kötü. Uyuma şansın olsaydı iyi bir iş derdim. Gündüz sana kalıyor diye.
Önereceğin bi sektör var mı
Kamu hariç hangi sektöre girsen alacağın maaş belli. Ne mezunu olduğunu ya da hangi mesleklerde çalıştığıni bilmediğin için ne önerebilirim ki. Bu zamanda en iyi iş bence ticaret. Bildiğin bir sektörde iş yapacaksın. Ne bilim cafe gibi kuaför gibi vs vs.
Tekstil tek geçerim kısa sürede yükselirsin
Tekstil de çalıştım daha önce hatta ilk işim di ama o ortama girmek bu hayatta yapacağım son şey
Kendi atölyeni neden açmıyorsun peki?
O kadar riske giremem maadi olarak yeterli değilim
Ya tasarım tşörtler harika oluyo
Para yok para para
10 binde mi yok
şu an çalıştığın yer özelmi maaşın nasıl
Özel maaş 38
Bende aynı sektördeyim benim kamu yani maaş 70
Yani
Bunun bana faydası ne
Gerçekten niye özelde bu kadar az veriyorlarki
Ne bilim