Bu deneme hakkında ne düşünüyorsunuz ben hep Pegem cba gibi zor lisans kaynaklarını çözdüm bu kardeşimindi 8. denemeyi çözeyim dedim matematik kısmı ve tarihi kolay ama Türkçe coğrafya ve vatandaşlık çözdüğüm en zor lisans kaynaklarda bile bu kadar zorlayıcı değildi #yediiklim
KPSS denemelerinin zorluk seviyesi karma mı yoksa gerçek sınav ayarında mı nasıl anlarım?
Almış olduğun yayınevine göre değişiyor bu Ama genelde denemelere yakın tabi Eskiden şaşırtıcı şeyler oluyordu yani çok zor sınavların olduğu dönemler olabiliyordu Ama şu an şok şaşırtıcı durumlar yaşanmıyor hemen hemen denemelere yakın sorular geliyor
Bu deneme kolay sen ön lisanssın operasyon pegem tg tatbikat yargı tg falan çöz ön lisans sana kolay gelir 2024 ön lisansı çözdüm geçen 101 net geldi ama ben lisansım çok fark var
Ya şu dünyadaki herkese saygım var ataiste puta tapan eşeğe tapan çok sinirli çok sessize çok kırılgan aklına ne gelirse ama konuşmak için konuşan yorum yapmış olmak için yorum yapan insanlara ne saygım var ne tahammülüm yok olun lütfen🤦♀️