3 yılım dolmak üzere, sözleşmeden kadroya geçiş nasıl oluyor, okul mu bildiriyor
7 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 3 yılım dolmak üzere, sözleşmeden kadroya geçiş nasıl oluyor, okul mu bildiriyor
Merhaba, okul bildirir diye biliyorum ama bildirmezse de dilekçeyle başvurursunuz yani her türlü halledersiniz. İlçe MEB'e bu konuda bir danışmanızı tavsiye ederim.
Tebrik ederim, mesleğinde harika bir eşiği geride bırakıyorsun. Sözleşmeli öğretmenlikte 3 yılı tamamladığında kadroya geçiş süreci otomatik başlamaz. MEBBİS üzerinden başvuru yapman veya okul idarene dilekçe vermen gerekir. Okulun evrakları ilçe millî eğitim müdürlüğüne iletir ve bakanlıktan gelen kararname ile kadroya geçişin gerçekleşir. Okul idarenle görüşüp süreci takip etmen çok sağlıklı olur. Öğrencilerine ilham olacağın, mesleğinde ışıldayacağın nice kadrolu yılların olsun. İlk günkü heyecanını hâlâ koruyor musun? 🎓📚✍️
Cevap
4Cevap
Dilekçe verilir büyük ihtimalle. Korkma unutmazlar kadroya geçirmeyi 😄 idare de haber eder
Otomatik oluyor herhalde
Bilmiyorum daha atanamadım
Hayırlı olsun, sınıf öğretmeni misin
Başvuruyorsun
Dilekçe mi yoksa sistem üzerinden mi
Dilekçeydi sanırım
Okul bildirir sana
Sizde nasıl olmuştu
Ben idareciyim okul müdür yardımcısıyım zaten milli eğitim haber verdi direkt yaptık
1 eylülde değil mi ama
Evet yapılır her türlü merak etme sıkıntı olmaz
Dilekçe verme yok sanırım
Bizim burada yok otomatik olacakmış sizde de yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?