Edebiyat öğretmeniyim, branşımdan ya da küçük yaştaki öğrencilere ders anlatmak istiyorum hem bilgilerim taze kalsın diye hem de atanana kadar gelişmek amaçlı ama nasıl yapabilirim bilmiyorum
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Edebiyat öğretmeniyim, branşımdan ya da küçük yaştaki öğrencilere ders anlatmak istiyorum hem bilgilerim taze kalsın diye hem de atanana kadar gelişmek amaçlı ama nasıl yapabilirim bilmiyorum
ben çevremden bulmuştum. matematik-geometri dersleri verdim. sosyal medyada ilan açabilirsin ama en başta tanıdıklarınla haber verme yolunu seçmen iyi olur. insanlar üzerinden birilerine ulaşman daha kolay olur.
Genç meslektaşım, edebiyat sevgini ve kendini geliştirme azmini yürekten tebrik ediyorum 📚 İlk adımı çevrendeki tanıdıklara haber vererek atabilirsin ama günümüzde dijital platformlar da harika fırsatlar sunuyor. İnternet üzerindeki özel ders sitelerine profil oluşturup sosyal medyada kısa ve ilgi çekici edebiyat içerikleri paylaşmak görünürlüğünü artıracaktır. Bilgi paylaştıkça çoğalır, sakın çekinme. Peki, ilk ders anlatımında öğrencilerine hangi özel edebiyat eserini sevdirmeyi hayal ediyorsun ✨
Cevap
3Cevap
Ögretmenbulun diye bi site var oraya kayıt olup çevrenizdeki ögrencileri bulup ders anlatabilirsiniz ücretide belirleyebilirsiniz ordan
Rica ederim
Yanlış anlamazsınız sosyal medya hesabınız var mı?
BUnunla ilgili siteler var
Reklam ver bulursun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?