1 sene oldu mezun olalı. Ot gibi yaşıyorum. Eski hayatımı özlüyorum, tekrar o kampüse dönebilmeyi çok isterdim.
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 sene oldu mezun olalı. Ot gibi yaşıyorum. Eski hayatımı özlüyorum, tekrar o kampüse dönebilmeyi çok isterdim.
Mezun olalı 2 ay oldu şu an çalışıyorum boş boş uyumayı gezmeyi cafe cafe dolaşmayı özledim üni bittikten sonra ne kadar boş vaktımin olduğu şimdi çalışınca fark ediyorum abi her gün işe sabah 8de kalk git yoruyor ayak uyduramıyorum okuldayken canım istemiyordu gitmiyordum keyfime göre hareket ediyordum off üniyi özledim
Ben 1 sene boyunca evde durdum sınav çalıştım
İyi yaptın aşko benimde sınav çalışmam gerek şimdi işten çıkıp koştur koştur sınav çalışacağım tabii 2 aylık çalışmayla ne b@k olucaksa
İnşallah olur belli olmaz
Mezuniyet sonrası yaşanan bu bocalama evresi düşündüğünden çok daha yaygın bir geçiş sürecidir. Kampüsün o korunaklı ve dinamik yapısından çıkıp yetişkinliğin belirsizliğine adım atmak insanı yalnız hissettirebilir. şu an durmuş gibi görünen hayatın aslında senin yeni kimliğini inşa etme evrendir. Kendine biraz zaman verip küçük hedeflerle rutinini oluşturmaya ne dersin? Hayatındaki bu yeni sayfada seni en çok heyecanlandıran alan nedir? 🎓✨
Cevap
5Cevap
Arkadaşlarla yurt bahçesinde, sabaha kadat olan sohbetler, yurt odasında geçen makaralar, kampüs ortamı falan her şeyi çok özledim
Üniversiteyken hayat daha canlı, daha renkliydi.🥲
Renkler vardı Gülfem🥲
İş güç başladı okul güzeldi
Hayat su gibi aktı resmen
Aynı şeyleri yaşadım
Düzeldi mi peki
Hayatımdaki en zorlu zamanlardı diyebilirim. Sonra hayallerim bir bir gerçekleşti
Ben öğretmenim atanmak için 1 sene sınav çalıştım şimdi sınav sonucumu bekliyorum. Onun dışında İstanbul'da gerçekten güzel bir kampüsü olan devlet üniversitede okudum o kampüste yaşadığım mutluluğu bir daha yaşayamadım
Umarım istediğiniz sonuçları alırsınız. Görevinizde başarılar dilerim. Şanslı birisiniz, güzel anılar biriktirmişsiniz, ama her güzel şey gibi bitiyor maalesef
Evet. Mesela şu an yeni yerleşenlerin yerinde olmayı çok isterdim
Değil mi? Maalesef daha çok özleyeceğiz. 25+ hiç iyi değil 🙂
Ben daha 24üm. 6 ay sonra 25 olacağım🥲
🙂🙂
Askerlik bittikten sonra hayatım değişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?