Üniversiteye geçince değiştiniz mi?

En başta kendim olmak üzere evet değiştim.😂 Hep ilk sevgilim eşim olsun istiyordum lisede çok beğenilen güzel bir kızdım hiç bir erkeğe yüz vermezdim hiç sevgilim olmadı lisede. Üniversiteye geçecegim yaz oturup düşündüm ve çevreme baktım kimse ilk sevgilim esim olacak düşüncesinde değil, en güzel yaşlarımı evde tum gun ders çalışarak geçirdiğim için moralim bozuldu biraz ve degismek istediğime karar verdim üni 3 teyim ve bir sürü flörtüm oldu😂 tarzımı baya değiştirdim arkadaşlarıma bakıyorum lisede önüne gelen erkek ile çıkıp tahrik edici giyinen kız arkadaşlarım kapanmış çok edepli olmuş, yine benim gibi sessiz sakin olanlardan kapalı olup açılan ve sevgili işlerine başlayanlar çok var. Ya siz, değiştiniz mi? Nasl değiştiniz? Sanırım bende biraz aile korkusu varmış ortaokul ve lisede korkardım yakalanıcam diye, annem babam flört ettigimi duysa bacaklarımı kırardı üniversiteye geçince saldılar büyüdüm diye ve güvenlerini kazanmışım. Çünkü ortaokul dan beri çevresi geniş tipler yanima gelirdi yanımıza gelsene çevren olir derdi heo uzak dururdum hocalarım bile karakterimi cok beğenirdi ama ben de kudurdum sonradan slskskdjfn Şimdi o güvenlerini kırıyorum ama genciz, güzeliz, çıtırız ortaokul ve lisenin acısını çıkartıyoruz 🙈
Üniversiteye geçince değiştiniz mi?