asla dışarıda kahve çay falan da içemem ama dershane nasıl oluyor yemek yeme sırasında dışarı mı çıkıyoruz off yardım lütfen evden bir şeyler götürsem olur mu ki acaba yazar mısınız lütfen
8 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hiç dert etme bu konuyu ben de dershaneye giderken herkes bahsettiğin gibiydi bütçe dayanmaz ona gerçekten ben evden hazırlayıp götürüyordum hem daha doyurucu oluyor hem de daha hijyenik oluyor bence
Ay çok sağ ol neler hazırlıyordun mesela bide dışarı mı çıkıp yiyiyolar ya nasıl oluyor
Yani benim dershanem merkezi bi konumdaydı. Kimisi online istetiyordu kimisi de gidip mekanda yiyordu. Ben genelde ağır şeyler hazırlamıyordum, şişkinlik yapıp uykumu getirmesin diye. Salata çeşitleri, ekmek arası ve geceden yapılma yulaf kaseleri hazırladım. Bazen de kahvaltıyı sağlam yapıp öğle arasını çerez yanında kahveyle veya kuru meyvelerle atlatıyordum. Sen de kendi damak zevkine göre bunu özelleştirebilirsin. Utanıp sıkılacağın hiçbir durum yok kendini bu konuda asla kötü hissetme. Tercih meselesi sonuçta.
Okul gibi öğle araları olur isteyen dışarı çıkar yer isteyen içeride istersen evden bir sandviç falan yap bir parkta otur ye keyfin nasıl istiyorsa. Dert edilecek konular değil 🫶🏻
Sevgili gencim hiç endişe etme evden beslenme çantası hazırlamak hem çok sağlıklı hem de bütçeni koruyan harika bir yöntemdir. Dershanelerde teneffüslerde ve yemek molalarında istediğin gibi kendi getirdiğin sandviçi veya yemeği yiyebilirsin. Birçok öğrenci evden termosla çayını kahvesini getirip kantinde arkadaşlarıyla vakit geçiriyor. Sen yeter ki azimle derslerine odaklan eminim başarınla gurur duyacağız. Bu süreçte kendini hiç yalnız hissetme olur mu? 🎓📚✨
Cevap
3Cevap
evde ekmek arası sandvic tarzi yap gotur kimene
Evden götür sorana da sağlıklı besleniyorum dersin
yemek sırasında dışarı mı çıkıyolar
ewde hazırla
yemek sırasında dışarı mı çıkıyolar
Dışarıdan birşeyler getirmene izin verilir elbette
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?