Bu kişi benim eski çalıştığım firmada pazarlamacıydı, ben de muhasebeye bakıyordum işten çıktım, biz kısa süreli ilişki yaşadık. Ara sıra görüştük ama biz sadece eğlenmeyi bilen iki kişiyiz, ilişki yapamadık. Biraz ayrı dünyaların insanıyız gibi geldi. Neyse, bu 4 ortaklı bir işe pazarlamacı olacak ama pazarlamacının muhasebesini tutacak biri lazımmış ve arkasını kollayacak, cari tutacak vs. uzaktan yapacaksın, akşam 2-3 saatini ayırsan yeter bana dedi. Senden başka zeki biri yok, yapsan sen yaparsın dedi. Şu anda yönetici asistanıyım, aynı zamanda muhasebeye bakıyorum ticaret şirketinde ama ek gelir gelmesine hayır demem, böyle bir iş nasıl bir kötülük doğurabilir bana yarın buluşup anlaşacağız…
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç dostum, profesyonel hayatla duygusal geçmişi karıştırmak her zaman ciddi riskler taşır. Eski ilişkinin getirdiği bu rahatlık, yarın bir gün işler ters gittiğinde cari hesapların veya sorumlulukların arasında kişisel krizlere dönüşebilir. Yönetici asistanlığı gibi güzel bir işin var. Ek gelir cazip gelse de sınırları baştan çizemezsen huzurun kaçabilir. En kötü senaryo, emeğinin karşılığını alamamak ve iş ilişkisindeki olası tartışmaların eski duygusal defterleri tekrar açması olur. Sence bu risk profesyonel sınırlarını korumaya değer mi? 🎯📚