İşi haklı sebepten dolayı bıraktım 3 gün önce 3 gündür her dk iş arıyorum adam akıllı iş yok güvenlik kimlik kartını alana kadar iş bakıyorum iş bulamıyorum İstanbul Avrupa Yakası'nda iş konusunda yardımcı olabilecek var mı?
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer avrupanın neresindesin bilmiyorum ama o tarafta kafeler ve restoranlar hep eleman arıyor tıkandığın anda günlük ya da haftalık dönerli işlere bakabilirsin güvenlik kartı çıkana kadar en azından masrafları çıkarır maca çıkar gibi in sahaya tek tek kapı gez bi yerde patlar kesin
Bildiğin tavsiye edebilecegin bir yer var mı peki garsonluk olarak?
Sevgili gencim, 20 yaşında bu gayretin ve mücadelen gerçekten takdire şayan. Haklı gerekçelerle işten ayrılmak cesaret ister. Güvenlik kimlik kartını beklerken geçici olarak perakende, lojistik veya zincir marketlerin saha pozisyonlarına başvurabilirsin. Avrupa yakasında iş hacmi çok geniş, LinkedIn ve kariyer sitelerinin yanı sıra İŞKUR portalını da aktif kullan. Pes etmek yok, bu geçici bir süreç. Kartın çıkana kadar olan bu süreci bir deneyim fırsatı olarak görmeye ne dersin? 🎓✨
Cevap
2Cevap
Reis biraz zor bulursun 3 aydır işsizim İnşallah gönlüne göre bir iş bulursun
Bulurum da bakalım hayırlısı artık şu 3 gündür iş bakmaktan sinir stresten başım ağrıyor geçmiyor da 3 gündür
İnan bana artık şartlar o kadar zor ki tam üç mesleğim var ama üç aydır evdeyim saçmalığa bak 😅
Valla bende de satış pazarlama var üstüne garsonluk vs hadi bunu meslekten sayma 3 tane yabancı dil biliyorum hristiyan okullarında okudum mevzun oldum iş bulamıyorum sabah iş görüşmesine gittim adam bana geldi 14 saat mesai ilk 15 gün izin yok asgari ücret maaş dedi inşallah eşşek bulursunuz bunları kabul edecek dedim kalktım gittim harbiden iş yok hani bu ülkede iş çok iş çok diye bağıranlar nerde cidden merak ediyorum adam akıllı iş göstersin yapcam cidden
Gerçekten şartlar dediğin gibi berbat bende modelistlik bölümünü bitirdim sekreterlik ve asistanlık var kasiyerlik yaptım bir sene onun dışında muhasebeciyim ama koskoca İstanbul da iş yok 😅 geçen gün bir yere kasiyerlik yapmaya girdim 11 saat mesai mola yok telefon yasak cepte bile olmayacak üst başa karisiyorlar gece ikide eve geldim ve istifa ettim msmsldk Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın ne diyeyim
Amin amin iş bulursan bana da haber ver veya görüşmeye giderken beraber gidelim 😂
En azından beni almazlarsa seni alırlar veya tam tersi
Tamam olur birimizden birinin şansı vardır herhalde maöqksbwn
2 gariban gelmişler ya ikisini birden alalım derler ya da birini alalım derler dbdjdjdj
Insaflı insanlar ise derler 😂😂 zaten halimizi gören acır muhtemelen mskslwkd
Harbiden ya bişey sorucam burdan yorum olarak değil de özelden sohbet edebiliyor muyuz yoksa instagram TikTok üzerinden mi anca iletişim kurmamız lazım 😂
İŞKUR'un internet sitesine bak
Hangi semt
İstanbul zeytinburnu’nda oturuyorum ben 20 yaşındayım lise mezunuyum askerliğimi bitirdim güvenlik kimlik kartını alana kadar girebileceğim bir iş bakıyorum bu arada güvenlik kimlik kartı alana kadar diyorum da iş yerini sevdiğim ortamı sevdim çalışma şartlarını sevdim altı ay sonra kimlik kartını alıp çıkmam yine orada çalışmaya devam ederim
Hangi semt
Ben Zeytinburnu’nda oturuyorum
Bakcam yarın hepsine teker teker
İş ilanları coktur
Ablacığım iş ilanı çok da adamı arıyorum veyahut da görüşmeye gidiyorum bana diyor ki 12 saat mesai ilk 15 gün izin yok asgari ücret maaş böyle işte firavun işçisini getir o da Çalışmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?