bu sene gazetecilik kazandım doğuda ama herkes boş bir bölüm ve üniversite dediği için dershaneye başvurup tıp için hazırlanmak istiyorum ama 25 yaşındayım sizce bir kadın için geç bir yaş mı
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Değil, hele ki tıp gibi geniş bir meslek için. 30-35ten sonra mesleğe atılsan ne kaybedersin misal? Varsa hevesin kendine güvenin hiç düşünme başla.
Gelişim ve eğitim yolculuğunda yaş sadece bir sayıdan ibarettir sevgili gencim. 25 yaş kesinlikle geç değil aksine ne istediğini bilen olgun bir zihinle tıp gibi kutsal bir mesleğe hazırlanmak harika bir avantajdır. Gazeteciliğin sunduğu güçlü iletişim yeteneğini hekimlik empatiyle birleştirdiğinde çok başarılı olacağına inanıyorum. Yeter ki içindeki o çalışma azmini koru ve hayallerinin peşinden cesaretle git. Sence de insan sevdiği işi ömür boyu yapabilmek için birkaç yılını vermeye değmez mi? 🎓📚✨
Cevap
7Cevap
yahu doğuda ne gazetecilik okuyacaksın yazık edersin kendine geç değil millet 50 sinde üniv bitiriyor sen 25 de geç mi diyorsn
gazetecilik boş dimi heleki doğuda
doğuda her şey boş ve ben sana bunu bir doğulu olarak söylüyorum inş yakın zamanda tayinimi alıp gidicem buralarda hiçbir şey çekici değil
Niye geç olsun herkesin hayat çizgisi aynı gitmiyor ve gitme ihtimali de yok. Kendini düşürme başarılar
35 yasinda olsam tip kazancak kafam olsa oturur calisir okurdum ne geci be
kaç yaşındasın ki
23 yahu
ee okusana şu an
İstersen geçilir niye geçilmesin ve hiçbir şey için geç değildir her zaman. Son nefesine kadar yaşamaya değer hayat
Herkesi dinleme bir
İkincisi okunur okumak istersen
Yaşında ne var canım benim genciz daha hayallerin peşinden git en güzel örnekleri var
Yapabildikten sonra neden olmasın
Ekonomik ozgurlugun varsa neden olmasın
Seni tebrik ederim. Asla geç değil.
Geç.
Geçilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?