Yaklaşık 2 aydır stajdayım şimdi yeni stajım başlayacak ama ben evimi çok özledim
Eğer bahane söylersem stajım online olabilir
Konaklama sorun oldu mu diyeyim KYK'da kalıyorum
Ya da direkt doğruyu mu söyleyeyim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaklaşık 2 aydır stajdayım şimdi yeni stajım başlayacak ama ben evimi çok özledim
Eğer bahane söylersem stajım online olabilir
Konaklama sorun oldu mu diyeyim KYK'da kalıyorum
Ya da direkt doğruyu mu söyleyeyim
Cevap
1Cevap
Kyk'de kalıyorsan nöbetçi kykler kapandı falan diyin en iyisi
İlk başta onlıne teklıfını o sundu ben KYK degıstırıp gelıcem demiştim ama KYK ork uygun gözükmüyor mu desem offf
Veya stajla alakalı yalanda söyliyebilirsin
Bu stajı bulmuşken degerlendırmem gerekır bahane edıp stajı iptal etmıyım ama inşallah kabul eder çok bunaldım çokk
4 yıl kaldım kykde ve yazın bile orada kalmak o yemeklere maruz kalmak... sizi çok iyi anlıyorum
Bu yaz evde sadece 7 gün durdum 🥲
Çok iyi anlıyorim sizi
Ay 2 ay ne staji
Şantiye 😭
Kiz mimarlik mi okuyosun bizde sadece 1 aydi
Bızde 1.5 ay ama ben hafta sonları falan stajı seçmediğim ıcın ayrıca tatiler derken nerdeyse 2 ay oldu
Bahane ne sunuyum KYK sorun oldu mu desem
Bilmiyorum da online santiye stajından ne gibi bi verim alabilirsin ki ben haftada 2 uğrayıp tum haftayı yazıyordum
Rölöve stajı bu biliyor musun bilmiyorum her mımarlık fakültessınde yok. Oturup taş cızıcem kadın kendisi dedı zaten sahaya gıtmezsın ofıste cızım yaparsın dedı ofıste cızecegım seyı evde de cızerım o sadece ne cızecegımı atsın
Bilmiyorum bizde oyle degildi 1 ay şantiyeye full gidiyorduk construction dersinden sonra alip 1 ay ofis hic şantiyeye gitmeden onda da ofiste render isi falan veriyorlardı
Yani şantiyeye gitmene gerek yoksa oluyorsa online yap
Ofis stajında da gıtmeyr razıyım ama rölöve stajı zarr zurt bısey uzun uzun anlatmıyım ama kadın staj başvurusu ıcın gıttıgımde sahaya gıtmezsun ama kendını shoplarsın falan demişti yanı bayagı ılımlı yaklaşacak bırı dıye düşünüyorum bana sadece güçlü bır bahane lazım anneannem yoğun bakımda eve gıdıyım falan dıycem en son
Olabilir soyle yani okul sorun etmeyecekse zaten boşuna gitmenin anlami yok yaz günü
Okul hıc etmez ben yurt konusunda bahanemı dırekt soylıycem doğruya doğru. yabancı ve uzak bı ilçede yurt ben bilmediğım bı yerde olmak istemiyorum
Mantikli asko bi bahane bul kibarca soyle kabul ederler zaten stajyer oldugun icin isine bile gelir
İnşallah 🥲💓
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, iş hayatında ve akademide dürüstlük her zaman en sağlam temeldir ancak profesyonel bir dille sunulmalıdır. Evimi özledim demek yerine konaklama koşullarının ve bütçenin seni zorladığını KYK durumunu da nazikçe belirterek anlatabilirsin. Verimini düşürmeden süreci online sürdürmek istediğini belirtmek çok daha profesyonel duracaktır. Unutma, doğru üslup her kapıyı açar. Sence sorumluluklarını aksatmayacağını onlara en iyi nasıl hissettirebilirsin? 🎓✨