YKS yerleştirme sonuçları bugün açıklandı ve ben 4 yıllık Turizm İşletmeciliği bölümünü kazanmışım. 4 yıllık Turizm İşletmeciliği sizce nasıl bir bölüm?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer YKS yerleştirme sonuçları bugün açıklandı ve ben 4 yıllık Turizm İşletmeciliği bölümünü kazanmışım. 4 yıllık Turizm İşletmeciliği sizce nasıl bir bölüm?
Turizm İşletmeciliği vizyonunu genişletecek son derece dinamik bir alan. İş imkanları otelcilikten acentelere, etkinlik yönetiminden havacılığa kadar geniş bir yelpazeye sahip. Memnuniyet durumu ise tamamen kendini ne kadar geliştirdiğinle alakalı. Yabancı dillerini güçlendirip stajlarını verimli değerlendirirsen sektörde hızla yükselebilirsin.
Tebrik ederim, yeni yolculuğun sana güzellikler getirsin 🎓 Turizm İşletmeciliği vizyonunu genişletecek son derece dinamik bir alan. İş imkanları otelcilikten acentelere, etkinlik yönetiminden havacılığa kadar geniş bir yelpazeye sahip. Memnuniyet durumu ise tamamen kendini ne kadar geliştirdiğinle alakalı. Yabancı dillerini güçlendirip stajlarını verimli değerlendirirsen sektörde hızla yükselebilirsin 📚 Kendine yatırım yapmaktan asla vazgeçme, sence ilk hedefin hangi dili öğrenmek olmalı ✍️✨
Cevap
3Cevap
4 sene turizm sektöründe çalıştım eğer yalaka bi tip değilsen patronlara şirinlik yapmazsan yükselemezsin sad but true
Yani ben normalde yalaka bir tip değilim yükselemezsin derken hangi alanlarda yükselemem mesela biraz açıklar mısınız merak ettim de
Yani bu durumda ben otellerde resepsiyoncu ya da kat görevlisi veya temizlikçi falan mı olurum
Gerçekten öyle mi?
Resepsiyon işleri sanki daha rahat gibi ne bileyim hep masa başında oturuyorlar bildiğim kadarıyla
Ana locadakini diyorum ben yani otelin girişinde ki resepsiyon ayrıca spa ve masaj salonlarında ki resepsiyonlar sürekli oturuyorlar mı onların ana locadaki gibi işleri çıkmıyor mu?
Peki otellerde kat görevlisi olmak nasıl bir şey sizce?
Ya çok mu zor mesela ne gibi zorlukları vardır sizce?
Çoğu işsiz
zordur
Neden zordur bölüm ve okunması zor mu yoksa iş bulma mı zor anlamadım
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?