Zaten ön lisans okudum. Hiçbir haltı beceremeyip tek başarısı evlenmek olup evde oturan birisi olmak istemiyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kesinlikle çok mantıklı düşünüyorsun önce atan kendi ayaklarının üzerinde dur Kendine zaman ayır birazcık gez ondan sonra evlenmeyi düşünürsün zaten acele etme
Aynen öyle düşünüyorum ama hayat genelde istemediğin zaman çıkarıyor birini :D
Yine de düşüncem bu. Sence en ideal evlilik yaşı kaç kadın için
Ya öyle şimdi istemediğin zaman da biri karşına çıkarsa Gerçekten iyi niyetli ise aşık olursan o farklı Ama bana kalırsa önce atan hayatını bir yaşa birazcık gez 😅😅
Evet tam olarak onu istiyorum. Ailem sana ev açarız atandığın yerde dedi çok heveslendim
Aslında ideal yaş diye bir şey yok biliyor musun gerçekten karşına öyle biri çıkar Ben bununla evlendiği zaman mutlu olurum asla beni üzmez benim özgürlüğüme ortak olur birlikte çok güzel şeyler yaşarız dediğin gibi olduğu anda evlilik olayını düşünebilirsin. Hani bu yaştan çok karşıdaki insanın sana ne yaşatılacağı ile ilgili bence
Muhteşem bir duygu bak şu anda ben de yaşadığım yerde kendi evimdeyim Özgür alanındayım İnan o kadar güzel ki kendi evinde olmak istediğin gibi yaşamak istediğin her şeyi yapmak 🙂
Hemen gidip KPSS çalışmaya devam edeyim😂
😅😅 kesinlikle bak mesela şu anda kendi evimdeyim televizyonumu izliyorum ayağımı uzatmışım kahvemi yapacağım balkona çıkıp deniz'i izleyeceğim. Bunlar senin motive etsin motive etsin
İnşallah nasip olur bana da 🥹
İnşallah sana da nasip olur ama inanıyorum ben bu hevesle kesinlikle kazanacaksın 🙂 ne zaman motive olmak istersen söyle bana tek başına yaşamanın güzellikleri hakkında sana methiyeler düzeyim 😅😅
Heves var da biraz da tembellik var bende😂
Valla anlat heveslenip çalışayım
İşte tembellik yapma bak sonunu düşün düşün maaşın var işim var Kendi evindesin evine geliyorsun böyle rahat rahat istediğin her şeyi yapabiliyorsun hafta sonları canın mı sıkıldı bir yerlere gidiyorsun maddi özgürlüğüm var daha da ne olsun 🙂
Dua et bana daaa
Tamam söz senin için dua edeceğim 🙂 kazandığın zaman da artık bana bir tatlı gönderirsin 😬
Sevgili gencim, 22 yaş hayatın henüz başında olduğun, kendini ve potansiyelini keşfedeceğin harika bir dönem. Kendi ayaklarının üzerinde durma isteğin, mesleğini eline alıp hayatını inşa etme kararlılığın son derece kıymetli. Evlilik için asla geç kalmış değilsin, önce kendi hayallerini ve geleceğini sağlam temellere oturtmalısın. Kendi hikayenin kahramanı olmak sana her zaman gurur verecektir. Eğitimine ve kariyerine odaklandığın bu yolda, sana en çok heyecan veren hedefin nedir? 🎓📚✨
Cevap
3Cevap
yaşın küçük ileride evlen
Atanmasan bile iş bul çalıl yaşın genç kimseye muhtaç olma
Bende 22 yaşındayım bende bu düşüncedeyim ve evlilik için bence doğru düzgün biri yoksa henüz erken ki zaten yaşımız
Tam olarak da öyle olacaksın
Atanmadan mı evlencem dekkdfk
Nereden biliyorsun
Ahahshshd
Evlen karış çoluğa çocuua
Zaten öylesin
Ben evli miyim aq
Ayrıca ben başarılı biriydim hep sınıf birincisiydim 97 y di ortalamam ortaokul ve lisede son sen yapamadım. O kadar sorumeısz değilim
KPSS çalışıyorum bu sınav olmadan hayatta gitmem birine
Sekreter değilim
Hayır Anadolu. Nitelikli lise vardı benim zamanımda ben o sıralamanın içine girdim
Ben sonradan batırıp çıktım. Meslek lisesi mezunları 2 yıllığa gidiyor genelde ama benim arkadaş çevrem mühendis öğretmen falan şu an. Bir ben yapamadım üni sınavında
Sen ne mezunusun ne bu havalar
Ni ye senle kıyaslayım knk
Ne okudun üniversitede merak ettim
Çok güldüm diyetisyen mi
Bende tutturuyordum diyetisyenlik
KPSS de ciddi puanle istiyot diye yazmadım
Büyük ihtimalle şu an yks kasan birisin ya da üniversite öğrencisisin. Seni ciddiye almıyorum o yüzden , yaşın küçük
Ne bir milyonu aw oha
Diyetisyenlik 200 300k civarı da var
Ben bir milyona girmedim ki
Yaşın küçük. Değilse de bu zekaya sahip birisi diyetisyen olmuş bir de atanmış (yersen) sınav sisteminin saçmalığının kanıtısın
Bye
Nasıl zoruna gittiyse yorumumu şikayet etmiş
lakspwkdpekxpekcdpmcdomxşsmsğak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?