2. mezuna kalışım ve travma geçiriyorum telefon bağımlısıyım resmen, onu bırakmam lazım, hedeflerime ulaşmam için başka çarem yok okumaktan başka. Tavsiye verebilir misiniz, nasıl işim kolaylaşır genel olarak
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2. mezuna kalışım ve travma geçiriyorum telefon bağımlısıyım resmen, onu bırakmam lazım, hedeflerime ulaşmam için başka çarem yok okumaktan başka. Tavsiye verebilir misiniz, nasıl işim kolaylaşır genel olarak
Mühim olan çok çalışmak değil, planlı ve sistemli çalışmak. Sosyal hesaplarını kapat ve kurtul o telefondan. 1 seneni feda et sonra hayatını yaşa, bu motive etsin seni
Sevgili Almina, mezuna kalmak bir son değil, kendini ve çalışma disiplinini yeniden keşfetme fırsatıdır. Bir hoca ve baba olarak sana tavsiyem, öncelikle telefonunu çalışma alanının tamamen dışına çıkarman veya ekran süresi kısıtlayan uygulamalardan destek almandır. Gününü küçük ve ulaşılabilir hedeflere bölerek başlarsan yükün hafifler. Unutma, hayat yolculuğunda önemli olan kaç kere düştüğün değil, nasıl ayağa kalktığındır. Şimdi derin bir nefes alıp bugün hangi küçük adımla başlıyoruz? 🎓📚✨
Cevap
2Cevap
Tekrar hazırlanıp seneye şansını dene derim, umutsuzluğa kapılma hemen, kaç defa sınava girenler var normal bir şey
Soyle sinava girecen vereckesin bu ladar
Gir bi işe çalış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?