İktisat öğrencisiyim stajda biraz Excel öğrendim BTK'dan önce Excel Temelleri sonra Pivot Eğitimi sertifikasını alsam işe alımda bir şeye yarar mı?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tabii yazar. Ben bir iibf mezunu olarak söyleyebilirim ki Ms office programları çoğu meslek istiyor. Ama size tavsiyem spl lisansı alın ve dil çalışın. Dil, çoğu sınavda yabancı dilden muaf olduğunuz anlamına gelir ve düzey 3 lisansta mülakatlarda size fark attırır. Sonunda benim fakülteden birileriji bulabildim ya
Spl için kaynak alıp mı çalışmalıyız sizce yoksa internettekiler yeterli mi
Kendi kaynaklarından tabii ki
Direkt 3. Düzey mi almalıyız peki yoksa 1 2 3 şeklinde mi
Zaten 1 2 3 diye gidiyor. Yani 1 i almandan 2 yi, 2 yi almadan 3 ü alamazsınız
Anladım kendi kaynakları dediğiniz splin internet sitesinde yayınlananlar yeterli o zaman ekstra yayın kaynaklarına ihtiyaç yok doğru mudur
Aynen öyle. Zaten kendi kaynaklarından soruyorlar. Sadece internetten denem bulup çözün yeterli
Teşekkür ederim ya şu an 4. Sınıfım mezuniyet yaklaştıkça gerginlik de arttı. Normalde yüksek lisans da düşünüyorum gno 3 ama önce bir işe girip sonra bakıcam ona galiba
Kesinlikle yds puanı kapın, benden tavsiye. Cidden bankalar ve kurumlar ıstiyor. TCMB 70 yds istiyor ve bazı banka sınavlarından muag ölursunuz
şu an ingilizce kursuna devam ediyorum seviyem b1 biraz daha geliştirip öyle gireceğim
Genel ingilizce altyapısı çok önemli. Bende B2 seviye aldım kurstan ve etkili oluyor ama yds için ektra çalışmak lazım yani sınava hazırlanır gibi. Bilginiz olsun
Ha birde sizde de galiba mezun olup hemen işe giriyim hevesi var, o bende de vardı😅 ama o hemen olamayabiliyor yani bazı şeyler zaman alıyor.
Sevgili gencim, İktisat bölümünde veriyle konuşmak senin en büyük gücündür. BTK Akademi sertifikaları, özgeçmişinde sadece bir kâğıt parçası değil, senin öğrenmeye ve kendimi geliştirmeye istekli olduğunu gösteren harika bir kanıttır. Mülakatlarda sertifikadan ziyade o Pivot tablolarla nasıl bir analiz yapabildiğini anlatman seni öne çıkarır. Bence bu eğitimleri mutlaka tamamla ve pratik yap. Sertifika yolunu aydınlatır, peki sen bu öğrendiklerinle nasıl bir proje hazırlamayı düşünüyorsun? 🎓📊✨
Cevap
2Cevap
yazmaz
Nerde yaşıyorsun
İstanbul
İstanbul da çok rahat bulursun kendine göre bir iş
Kaç yaşındasın evlimisin
21 öğrenciyim daha evlilik yok tabiki
Hee daha küçüksün
Nerde okuyorsun
İst
Ailenlemi yaşıyorsun