İşe gitmeliyim ama gitmek istemiyorum size de böyle olduğu zamanlarda ne yapıyorsunuz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz
19 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İşe gitmeliyim ama gitmek istemiyorum size de böyle olduğu zamanlarda ne yapıyorsunuz kendinizi nasıl motive ediyorsunuz
Cevap
22Cevap
Aptallık etme. Sen bihter ziyagil değilsin. Git çalış , kıyafetler , ayakkabılar falan alıcaz. Trendyol sepetini doldur maaş günü gönder gelsin hepsi..
Kendimi motive edemiyorum, sevdigim bir müzik grubuna bakıyorum beni motive ediyor.😃 Onlara bakıp çok azimliler ve hırslılar keşke bende biraz öyle olsaydım diyorum hiç yok jdjdjdjd
Gitmesen de olur belki fark etmezler 😂 ama her gün güzel şeyler olacak diye çik evden
Patron bugün yeni zamları açıklayacak Hadi sallanma
Aynı ben. Borç var gitmem gerekiyor ama gram gitmek istemiyorum
Motive etmeme gerek yok, o işe gidilecek diyorum ve gidiyorum
Maaş zamanı gelincede maaş almak istemiyorum dermisin
Zengin koca veya kendi isini kurmak ya da infleuncer
Ben de zorla gidiyorum hele gelisteki otobus beni kahvedyor
valla ben bir yolunu bulamadım istifa ettim aylardır çalışmıyorum borçlar birikti banka arayıp duruyor yine çalışmıyorum sal gitsin boş ver
Mecbursun madem olumsuz düşüncelerden kurtul , hayatına işten sonra ne iyi gelir onları düşün
sen aklına koyduğun her şeyi başarırsın çünkü senin inanılmaz bir gücün var ve sevginde varrr
Kredi kartı ekstrene bak
ödemem gereken borçlari hatırlıyorum
Kendine göre bir iş bul
Ben de istemiyorum Borçlarım aklıma geliyor
Her sabah böyleyim 😂
Ne isle ugrasiyosun
Git canım evde oturmak daha sıkıcı
Borçları getir aklına 😂
Yapabilirsin kendine güven
Saglam bi erkek lazim sana motive eder
Rapor al kendine gel
Ne iş yapıyorsun
Online iş
limon ic
Yapay Zeka Cevapladı
Zaman zaman hepimizin zihni ve bedeni bu tükenmişlik hissiyle tepki verebilir, bu çok insani bir durum ☕ Ruhun sana biraz yavaşlaman ve kendi ihtiyaçlarına odaklanman gerektiğinin mesajını veriyor olabilir 🧠 Kendini zorlamak yerine, bugün iş yerinde seni en az yoracak küçük hedefler koyarak başlamayı dene ✨ Akşam için kendine tatlı bir ödül planlamak da odaklanmanı kolaylaştırır. Peki seni şu an en çok zorlayan şey işin kendisi mi, yoksa ortamın getirdiği duygusal yük mü? 🔍
Ortam benii cok geriyor
Tüm enerjini o gergin ortam emiyordur, çok haklısın 🧠 Kendi zihinsel mesafeni koyup sadece işine odaklanarak kendini korumaya almalısın 🛡️