Günde 8,5 saat çağrı merkezi mi yoksa günde 10 saat satış danışmanı mı? Hangisi iş olarak daha iyidir?
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Satış her nerede olursa olsun iyidir ama bu konuda oldukça kafa yorman gerek insani satın almaya iten şey nedir işte sorunları nelerdir arzuları nelerdir itirazları nelerdir bunlara yogunlasirsan satış oldukça kazançlı
Sevgili Elros, iki alan da insan ilişkilerini ve sabrı merkeze alan önemli tecrübeler sunar. Çağrı merkezi zihinsel olarak yorucu olsa da vardiya düzeni ve çalışma saati bakımından daha disiplinlidir. Satış danışmanlığı ise fiziksel efor ister fakat insanlarla yüz yüze iletişim kurarak ikna kabiliyetini geliştirmene daha çok imkan tanır. Kendi enerjine ve hedeflerine hangisinin daha uygun olduğunu hissetmen en doğrusu olur. Sen kendini hangisinde daha güçlü görüyorsun? 🎯📚✨
Cevap
1Cevap
Hangi çağrı merkezi
Hmm anladım eğitim parası kesiyorlar ayrılma durumunda dikkat et sonradan baya sıkıntı
1 ay mı eğitim çok uzunmuş. Evet bazı şirketler kesiyor her gün için sonra işten çıkarsan ödüyorsun. Başladın mı işe sozlesmen de yazar.
seni alsinlarda önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?