Mezuna bıraktım annem diyo kendin çalışamazsın git falan sonra bazıları diyo para tuzağı gitmesem de olur mu yani
17 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Dershaneye gitmiş olarak söylüyorum dershaneye gidilmeden de YKS hazırlanabilir YouTube'u aç bütün konu anlatımları var dershanede hocayı dinlediğinde anlık olarak o bilgiler kafanda kalıyor ama dershanede anlık bilgilerle zaman geçireceğine evde oturup çalışarak akılda kalır halde getirebilirsin Eğer dershaneye gidip evde de çalışıyorsan zamanını kısıtlayabilir dershane
yani zaten ne olursa olsun ek olarak kendim de calismaliyim pek gitmek istemiyorum acikcasi annem zorluyor kütüphaneye gidip düzenimi halledersem tüm gün bende çalışabilirim diye düşünüyorum
Ayni sey sadece kütüphane ücretsiz zaten kazanmak senin elinde dershanenin değil dershanenin iyi yanı surekli deneme olunması
deneme kulübüne katilsam tek bence daha mantıklı
Evet yani dersleri heryerde yaparsin youtubede sağlam hocalara calis kitaplarını satın al bol soru tekrar yaparak içinden geçersin
anladim teşekkür ederim:)
Rica ederim
Sevgili gencim, mezun senende annenin kaygısını da anlıyorum ama en önemli şey senin öz disiplinin. Dershane sana düzenli bir çalışma temposu ve deneme sınavı takibi sağlar. Fakat evde kendi programını sadakatle uygulayıp eksiklerini dijital kaynaklarla kapatabileceğine inanıyorsan dershane şart değil. Önemli olan nerede olduğun değil, hedefine ne kadar odaklandığındır. Sen kendi potansiyeline güveniyor ve o disiplini kurabileceğini düşünüyor musun? 📚✨🎯
Cevap
3Cevap
yani gitmeden yapanda var
Ay mantıksız koç tut
Bence mantıksız özel ddrs al
YouTube'dan çalış salla
Mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?