Dershaneye gitmek fayda sağlar mı?

Evde çalışamıyorum. Aslinda istesem cok guzel bir duzen yapıp ders calisabilirim ama olmuyor surekli erteliyorum. Bugün dur yarin basla. Yarin oluyor bugun gecti artik yarin diye diye calisamiyorum. Yks ye hazirlaniyorum. Mezunum. Dershane bir duzen saglar diye gitmeye karar verdim. Simdi de dershaneden çıkışta cok yoruluyorum eve gelip ders calisamiyorum. Dershaneye gitmeden önce ertelersem dahi vicdan azabından dolayi erteledigim gunun az cok telafisini yapiyordum. Sozelden girecegim buyuk ihtimal. Matı dershanede olsa anlamiyorum zaten. Dershanenin bana tek artısı deneme sınavları. Bir de şu var. Vazgecersem gitmekten ailem bir daha yazdirmayabilir beni. Dershaneye gitmek icin son şansım. Sizce ne yapmalıyım. Dershaneye sonradan yazildigim için konu eksiklikleri de var. Su vakitte bana fayda sağlar mi devam etmeli miyim? Bir de sağlık sorunumdan dolayı pek yürüyemiyorum. Gidip gelirken de sıkıntı oluyor. Bazı zamanlar ağrım cok olunca birkac gun dershaneye gidemiyorum. Ne yapmalıyım?
Dershaneye gitmek fayda sağlar mı?