fen bilgim hiç yok esit agırlık ögrencisiyim geometriden de pek ders alamadım okuldan daha dogrusu işlemedik.bijoloji kimya fizik dersleri sadece hazırlıkta lise 1 de okudum..anlıcagınız temelim yok.hukuk okumak istiyorum sadece sözel derslerde yetmiyor.sayısalda istiyo puanın tutması için..dersaneye gidiyim dyorum 10 milyar istiyor.yıllık o kadar para vereyim mi sizce babam gönderiyim dyo ama faydası olur mu normalde bursada 3 milyar falndan baslıyo ama atak matematik dedigim gbi 10 milyar istiyor dersaneye gtmesemde yapamam ki temelim yok :(
Cevabın nedir?
+1 yılBen sayısalım ama hukuk için sadece senin ygs fen kısmına ihtiyacın var ki bunu yapabilirsin.(tabi kişiden kişiye değişir). Dershane o kadar para verme bence resmen dolandırıcılık oluyor bende gidiyorum 3bin tl körfez dershanesine. Çoğu hoca Femözel dershanesinde de aynı konu anlatıyor, sadece bize verilen kağıtlar farklı 17 bin tl ödüyor oraya gidenler. Şimdi sana şöyle söyliyim. Bence sen bilirsin ama 17 bin tl lik dershane ile 3 bin tllik dershaneye gitsende çok bişey fark edeceğini sanmıyorum. Eşit ağırlıksın olay sende bitiyor. Sadece matematik geo için çok çalışman lazım.(Diğerlerine göre daha zor diyelim) Eğer ygs ye girmeden 2-3 ay önce ygs konularını bitiririm diyorsan bence fen çalışmaya başla. Şöyle söyliyim fen için ekstra bir çaba sarfetceksin. bunun içinde ben en azından dershaneye gittiğim halde körfez tv nin anlatımını çok daha beğeniyorum.(bu arada onlardan değilim övmek için söylemiyorum yani aklında bulunsun).100 tl olcak yanlış hatırlamıyorsam sayılsallar için tüm konular. Sen ben eşit ve sayısalınkini alcam diyorsa 200tl olur bence al ve normal 3 bin tllik bir dershaneye git. Evde en önemlisi not tutarak çalış. Başarılı kişilerin çoğu bu şekilde kazanır. Önemli şeyleri unuttmam desende yaz bir kağıda ( ya da defter alırsın) ve not tutuyorsun kendini çok kaptırıpta sürekli not yazma, o tuttuğun notda diyelim 1 konuyu bitirdin otur ezberle çalış, testini çöz sonra geç öteki konuya.(eğer alcaksan körfez video değil bak körfez tv aynı hocalar tahtaya çıkıyo anlatıyor. Teknolojiyi manyak kullanmışlar mükemmel birşey). Her neyse çok yazdım. Şimdiden başla bence çalışmaya ekime kadar konuların biter ve artık hergün fen çalışır genel tekrar yapar denemeni çözersin. Şimdiden başarılar
017 Yorumla
Soran+1 yılilk bas yazın için eline saglık tesekkür ederim.. ama fen bilimlerinn ygs de katkısıı var oda fazla degil fen e calıscagıma etkisi daha cok olanlara calıssam dyorum cünkü temelim yok hiç fenden :( bosuna zaman kaybı zaten dedigim gbi fazla bir puan katmıyor
- +1 yıl
. Önemli değil. Anlıyorum seni ama ben zaten dikkat edersen eğer ekime kadar çalışıp konuları bitirirsen. Hatta şu an başlasan zaten tatil bitene kadar çoğu eşit ağırlık konusu biter. Fene de çok zaman ayırma kendi konunu bitir sonra yavaş yavaş çalış ama hangi derse çalışıyorsan çalış not tut ve bunları en az haftada 1 kes tekrar et ki unutuyorsun zaten.(ilk 10000 yapan çoğu kişinin farkı not tutmaktır. Zaman alır ama faydasını fazlasıyla görürsün) Sana şöyle söyliyim mata ve geo ya da çok çalış. Ama kendini o ikisine kaptırıp edebiyat coğrayfa felsefe çalışmayı unutma. Çünkü mat gerçekten 2 senedir çok değişik çıkıyor. Ben dershane denemelerinde 30 net altına inmezdim ygs matta. Genelde 35 yapardım. Gerçekte öyle olmuyor. Mat çözerken uyuşuk uyuşuk çözme sakın. En basit soru olsada hızlı hızlı yapmaya çalış. Ve mat testlerini evde süre tutarak çalış. Zamanla hızlanıcaksın. Tabi türkçe içinde akşam 1 saat kitap okumayı unutma. Onuda oturarak, anlayarak ve hızlı okumalısın
Soran+1 yılpeki cok saolun bisey daha sorabilirmiyim.. mesela ben hukugu avukat olmak için okumıcam savcı olmak için okumak istiyom ama babam torpil grekli olmazsın avukatda devlet kadrosu degil bosuna okuma acıkta kalırsın baska bölüm oku dyo sizce ne kadar dogru
- +1 yıl
Baban bu konuda birazcık haklı benim bildiğim kadarıyla. Savcı olma konusunda hakılı diye biliyorum, devletin başında hangi iktidar varsa ona yakın olanların atandığını biliyorum ve böyle tanıdığım 1 kişi var. Ama sana şöyle birşey diyim. Avukatlık güzel bir meslek ve açıkta kalma muhabbeti olsa puanı 400ler olmazdı, bu babanın sağdan soldan böyle duymas :) Tabi sen çok çalışırım Galatasaray üni. hukuk tuttururum dersen, emin ol savcı olmak istemessin. Zaten o büyük holdingler seni kapmak isticek ve çok sağlam para kazanıcaksın. Zaten not ortalaman iyiyse okuldayken de burs bağlarlar seni kapmak için (galatasaray ünisi için) :) Dediğim gibi hedefini belirle ona ulaşmak için çok çalış. Dışardan gözüktüğü gibi değil o puanları almak. Yani bir tabir vardır ya, her babayiğitin harcı değil diye. Günde en az 4-5 saat çalış ve hukuk istiyorsan hedefin galatasaray üni. si olsun. Onun için çalış ve nolur çalışmanı herkes gibi dönemin ortasında bırakma :)
Soran+1 yılben Ankara hukuk istiyorum o iyi degilmi :/
- +1 yıl
Kötü olur mu hiç :) Bu galatasaray biz sayısallarda odtü neyse sizde de hukuk açısından o sadece :) Zaten çok zor oraya girebilmek. Dershanede sadece 1 kişi tutturabiliyordu orayı. O kızda ailesinin ve istediği meslekten dolayı ege psikolojiyi seçti. Zaten bu aralar şu pdr ile psikoloji moda oldu galiba :) Tamam işte hedefin Ankara olsun o zaman. Bence bugün böyle geçsin artık. Yarın kendini topla ve başla.1 yıl çok sıkılcaksın ama zaman o kadar çabuk geçiyorki farketmiceksin. Eğer gerçekten günde en az (ortalamayı bozmadan sınava kadar) 4-5 saat çalışırsan dershaneye gittiğinde diğerlerinden farkını yaptığın netle gösterirsin. Çoğu kişi dershaneyle birlikte ders çalışmaya başlıcam der. Onlardan sakın olma ve bence artık yarın başla. İlk 1 ay zorlanırsın sonra alışırsın zaten.( ben alıştığıma göre :) ) Bol test çöz. Klasik sözdür ama matematik için 2-3 farklı kaynaktan çöz. Sana başarılar ve bol şanslar :)
Soran+1 yılsaolun braz özel olcak ama siz ne böülümü okuyonuz acaba :)
- +1 yıl
Geçen sene çoğu kişi gibi başta ders çalışıp sonra kendine güvenen ve doğru düzgün çalışmayan biriydim. Ve millet üni. ye gittiğinde bu bana çok koydu.(benim de tutuyor tabikide amaç okumak değil kaliteli bir yerde okumak, çünkü sektör öyle istiyor. Yoksa işçi sınıfında oluyorsunuz okusanızda ) Her neyse bu sene çalıştım ara sıra hatalarımız oldu ama Odtü mat ya da ege bilgisayarda okuyacak biriyim. Tercihlerin yapılmasını bekliyorum. Hıı bana kalsa 1 sene daha bekler hedefimi odtü bilgisayar yaparım orası ayrı :) (belki son anda fikrimi değiştirip 1 sene daha bekleyebilirim ) Ama işte sayısal olunca zorluğumuz var gerçekten. Mat gibi 3 büyük dersimiz var. İşimiz zor gerçekten. Bakalım odtü mat mı okucam yoksa odtü bilgisayar mı :) Zaman göstercek.
Soran+1 yılpuanınız kac ki?
- +1 yıl
daha açıklanmadı puanlar ama 360-400 arası gelcek ki bence bu çok az. Odtü mat ege bilgisayar tutuyor ama ne bileyim odtü bilgisayar istiyorum. Kalitesi yeter :)
Soran+1 yılorası öyle tabide ya bu kadar cok calısmanıza ragmen 400 mü alcanız en fazla ben bde 450 üstü istiyom hukuk için
- +1 yıl
İşte dedim ya sayısal için bu az. Rakipler çok sağlam ve herkes çalışıyor. Bunu çalışanlar en iyi anlar o 400 ulaşmanın ne kadar zor olduğunu dışardan çok kolay gözükür. Derler o kadar çalışmış bu puanı almış. Ama şöyle birşey diyim mat geo konuları bitti diyelim.45 tane kimya 42 tane fizik 34 tanede biyoloji konusu var ki bunlar hiçte kolay değil. Bunları bitiriyorsun. Dershane denemelerinde 400 küsür yapıyorsun ama gerçek sınav öyle değil işte. Heyecan oluyor. Stres oluyor. Ama eşit ağırlık birinin 400 puana ulaşması için -4-5 saat çalışması kesinlikle yeter. Senin ona odaklanman lazım. Bende odtü bilgisayar için 480 istiyorum başlı başına dert :) 160 sorudan 140 tane net çıkarman lazım :) Sanada başarılar...
Soran+1 yılhaklsıınız o konuda ben şimdi hukukta 450 puan üstü için internetten kac net yaptıgımı hesapladım okul puanıda istedi en düşükten hesaplıyım hayal kırıklıgı yasamıyım dedim ama karsıma 2 tür puan cıkıyo hangisine göre alım yapılıyoki 0.12 ekli 0.18 ekli bu ne demek bilgin var mı bde ben bu sene 2. ye ygs ye grcem okul puan kırarmı? :(
- +1 yıl
Eğer tercih yapıp hiçbir yer tutmazsa okul puanın kırılmaz. Ya da tercih yapmazsanda kırılmaz.0.18 meslek liseleri kendi bölümlerine tercih yapıyorsa M. T. O. K var onun katkısı. Sen 0.12 liye bakcaksın. Kaç çıkarsa puanın odur
Soran+1 yılben düz lise mezunuyum bu sene ygs ye puanımı görmek için grdm lys yede basvurmadım sadece ygs ye grdm inş puan kırmaz
- +1 yıl
Tercih yapmazsan puan kırmaz. Artık bunları düşünme bugünlük son tatilini yap ve yarın başla :)
Soran+1 yıltamam :) bde konsantre olsam da güzel olcak ama neyse saol :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle git derim ben 3. Deniyeceğim bidahaki ygs de geçen yılda gittim sağlık sorunlarından hazırlanamadım okumamda yavaştı ala ala 250 aldım diğerlerine girmedim bile devamsızlık yapmadığın sürece fayda görürrsün mustafa tekinay fizik -ekol veya şenol hoca mat/geo - ali dağdelen kimya ve biyolojinin faydası olacaktır temelinde hayalim diş hekimliği ama olmaz bil. Yazarım sanırım
08 Yorumla
Soran+1 yılsaol bana mat geo edebiyat cografya 2 lazım ki hukuk kazanayım o derler gerekli tm 2 için
Cevap sahibi+1 yılFizik kimya biyolojiyi sadece ygs için al derim azda olsa çalış benim hiç formul kullanmadan çıkardığım ygs fen neti 20 çözümlü kitapları da tavsiye ederim fen çok getirir ygs de türüne göre değişsede umarım istediğin yer olur
Soran+1 yılseneye sınav sistemi degişcek dyolar dogrumu bir bilgin var mı
Cevap sahibi+1 yılTam kesin bişey belli olmadığından kim ne söylerse yalan olur ama değişmesi ihtimali var tabi
Soran+1 yılof şimdi bde yeni sistemi ögren :/ puanlarda artar
Cevap sahibi+1 yılPuanları etkileyeceğini sanmam sonuçta herkesi aynı etkiliyecek sana tavsiyem temelin yoksa hemen başlaman ben bugün yarın başlıyorum 1 hafta kadar tatilden sonra :/
Soran+1 yılcok güzel moti, vasyon veriyosun saol canım :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
+1 yılAslında gittiğin okula bağlı, benim okulumda yeteri kadar eğitim verilmiyordu ve özellikle öğrenciler dersleri çok kaynatıyordu. Bu yüzden babam dershaneye gönderdi. Çok yararını gördüm. Ve gideceksende Ekstrem dershanesini öneririm. Çok iyi hocaları var ve mükemmel eğitim veriyorlar :)
01 Yorumla
Soran+1 yılbursada subesi varmıdır ki? :)
+1 yılBütün iş sen de biter dersane bilgileri kafanın içine sokmucak gerçekten isteyerek planlı programlı çalışırsan dersaneyi sonuna kadar kullanırsan neden olmasın ki
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
13Cevap
+1 yılBen sana şöyle söyleyeyim belli ki bir hedefin var ama temelinin bu kadar olmadığını düşünmemiştim ama olsun sen bu yıl 1 2 ayda dershane ile temel atarsın biraz gözünü aç uyanık davran sor soruştur yaz kampına git şimdi başlarsan ilerde emin ol yorulmak yerine rahat edeceksin her dershaneden bir şeyler kazanıyorsun illa ki kazanırsın kimse dershaneye boşuna gitmez bir yorum okudum 3 binlik ile 17 binlik arasında fark yokmuş 3binlik istiyorsun git semt dershanesi eleyecek adam yok biriyle yarış içerisine girmeden kendinle gir tabiki her zaman söylüyorum ama 20 bin 50bin gibi dilimlere girmen için de senin yapacağın tek şey mahalle semti yerine daha büyük binaların olduğu ordaki dershanelerin birbiriyle yarışmaları olduğu bir dershaneye gidebilirsin özellikle homojen bir sınıf çok önemli öğretmen kadrasunun yıllık tecrübesi de aynı şekilde öyle araştırmak ve tercih yapmak sana kalmış bir şey
00 Yorumla
+1 yılArkadaş 10 bin lirayı dershaneye vereceğine özel ders al daha iyi. ..ya da ailem bunu karşılarsa zor duruma girer diyorsan 3/ 4 bin liralik dershaneye git
013 Yorumla
Soran+1 yılama egitim farkı olmaz mı
- +1 yıl
Olur tabi. ..ama ne kadar fark olur bu fark o kadar parayi vermeye değer mi
Soran+1 yılpeki bsey sorcam hukuk tm den almıyomu fen bilimlerine ygs de de lys dede gerk yokki zaten
- +1 yıl
Evet öyle...ygs de yapsan iyu olur ama lys de gerek yok...
Soran+1 yılozaman abartmıyım fazla mat iyi zaten geometriye calısırım yeter sözellerm var zaten
- +1 yıl
:) yani...10 bin lira dershaneye verilir mi...sen normal bir dershaneye git..guzelcene calis istediğin hukugu kazanirsin
Soran+1 yılmarmara hukuk fakültesi ya da Ankara baskant dokuz eylül farketmez ama Ankara yı cok istiyorum :)
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı. ..calisirsan nasibin de varsa olur
Soran+1 yılaynen saolun
- +1 yıl
Arkadaş hem eskisi gibi cok yuksek yapmasan da hukuk kazanabilirssin...10 bin değmez...Allah gönlüne gore versin. ...bu yolda sana başarılar
Soran+1 yılnye hukuk puanları yüksek ama ya
- +1 yıl
Yüksek ama eskisi gibi değil...cok düşmüş
Soran+1 yılsavcılık için okumak istiyom bu lanet olası hukuk u yoksa avukatla falan hiç işim olmaz
Eğer dershane özel ders verebilen bir dershaneyse git ama o parayı direkmen özel ders hocalarını tutarak da harcayabilirsin ;özel ders candır
01 Yorumla
Soran+1 yılya da evet onuda düşünrüm
+1 yılönünde koskoca bir 11. sınıf vardı aklın nerdeydi acaba merak ediyorum şimdide başlarsan kurtarabilirsin tabi
05 Yorumla
Soran+1 yılcanım ben grdim bu sene ama kazanamadım 19 yasındayım ben
- +1 yıl
bu sene kazanamadıysan seneyede farklı olucağını sanmıyorum biran önce eksiklerini kapat başarılar dilerim...
Soran+1 yılnye bu sene kazanamadım dye seneyede kazanamam dye bir kural mı var?
- +1 yıl
yani dışardan görünen öyledir , nsanlar senin bir yeri kazanıp kazanmadığına bakarlar -_-
Soran+1 yılbak orda haklısın ön yargı olur ama bu sefer olcak rabbim kısmet ederse
Eğitim & Kariyer konusunda 339 cevap paylaştı. Biyoloji yüzde 90 kimya yuzde 50 sozelden oluşuyorvama Fiziği ben matematikçi olduğum halde yapamıyorum. Bence temelin yoksa hiç bulaşma 1 yılda olacak iş değil temel yoksa
010 Yorumla
Soran+1 yılhukuk istiyorum ama yapmam lazım :(
Soran+1 yılya üsttede belirttigim gbi sonucta hukuk tm den alıyo fen bilgisine ihtiyac olmazki ygs de oda fazla puan katmıyor kiii
Soran+1 yılcok kararsızım :(
Soran+1 yılsiz okuyonuz ne bölümü ya da
Soran+1 yılhayrlsıı inş atamanda gerceklesr
+1 yıl10 bin bence dershane icin fazla. ama durumlariniz iyiyse sen de calisirsan dershaneden faydalanabilirsen iyi olur..
00 YorumlaAynı şeyleri bende düşünüyorum şimdi dershaneye gidicez dünyanın parasını vercez bir de bunun sonucu olarak hiç bir şey elde edemessek ne yapıcaz? bunun korkusuyla birazda gitmek istemiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılaynısı valla bende de var :/
bak ne yaz dıgını okumadım ama kesınlıkle olur dıyebılırım sana... ben lise de dersaneye gittiklerimle (öğrendiklerimle) üniversite 1 i bitirdim
00 Yorumlagitmek için gitmeyeceksen tabi olur neden olmasın ki. s
04 Yorumla
Soran+1 yılgtmek için tabikide gtmicem hedefim oldugu için gtcem kuzum
Soran+1 yılinş olur puanlarıda yüksek 450 üstü :)
Nt Mağazası'nda gördüm videolu çözülmüş sorular var dersaneye gitmeden bur incele istersen
05 Yorumla
Soran+1 yıllink atarmısınız rica etsem
- +1 yıl
Geometri olanını bulamadım cepten giriyorum
Expres çözülmüş geometri kitabına bakarsın ornek olarak kimya
Kitabının linki incele
www.nt.com.tr/...ya-cozum-dvd-li-ekspres-test.html
Soran+1 yılallah razı olsun saol ynede ama kimya lazım degilmiş bana yeni ögrendm netten baktım şimdi
Soran+1 yıltm saolun :)
üniversite okumak istyorsan babanda razıysa gir kazan evladı için harcadığı para batmaz adama
00 YorumlaÇok cocursun olan o olur.
00 YorumlaBu snin isteğine azmine bağlı
00 Yorumla
+1 yılHangi dershaneymiş o ya başka dershane yok mu
01 Yorumla
Soran+1 yılatak matematik bursanın en kaliteli 1. dersanesi
+1 yılHani polis olcaktın :D
08 Yorumla
Soran+1 yılbabm istemiyooooooooo
- +1 yıl
Dershanede adam dövme ama tamam mı :)
Soran+1 yılnye ya sende beni iyicene erkekleştrdin
- +1 yıl
Değil misin :D
Soran+1 yılyürü gt uleeeeeen :)
- +1 yıl
İşte belirtileri :D
Soran+1 yılehehhehehehhe
- +1 yıl
:)) ayrıca dershane iyi etki yapar ama 10 milyara değmez
hangi dershaneymiş o ya
017 Yorumla
Soran+1 yılatak matematik
Soran+1 yıltemel sayısal da yok matda var ama fen biliminden yok hukuk tmden alıyo fen lazım degilmiş canım :) şimdi ögrendim ama saol ynede :):
Soran+1 yıl:) sizokuonuz mu
Soran+1 yılinş yüksek bir puan alırsınız..peki ne bölümü okumak istyonuz :)
Soran+1 yılhayrlısı inş kazanırsın canım
Soran+1 yıl9 ay var daha :) ama :)
Soran+1 yılozamn yavas yaavas baslıyım şimdiden haklsıın sayılı zaman tez gelirmiş
Soran+1 yıltm saol canım
Gizli Üye(30-35)+1 yılgitme bence :)
00 Yorumla
+1 yılhersey sana kalmıs
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur mutlaka
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi