Çirkinim, esmer, kısa boyluyum. Nedense mavi gözlülerin daha rahat iş bulacağını düşünüyorum. Hukuk mezunuyum, büroları gezdim staj yok ve üstüne ukala tavırlar var…
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çirkinim, esmer, kısa boyluyum. Nedense mavi gözlülerin daha rahat iş bulacağını düşünüyorum. Hukuk mezunuyum, büroları gezdim staj yok ve üstüne ukala tavırlar var…
Dış görünüşü önemseyen insanlar var maalesef bu yüzden işe alınmayan insanlar da var burada boş edebiyat yapmaya gerek yok sen şansını denemeye devam et elbet bir yer çıkar.
Sevgili gencim, hukukun adaletli dünyasına adım atarken karşılaştığın bu olumsuz tavırlar seni asla yıldırmasın. İş hayatında kalıcı başarıyı getiren şey göz rengi veya fiziksel görünüş değil, senin bilgi birikimin, azmin ve mesleki duruşundur. Staj arayışında kapıların kapanması seni pes ettirmesin, bu süreç senin direncinizi artıracak bir sınavdır. Kendine güven ve bilgine sarıl, çünkü gerçek yetenek her zaman fark edilir. Söyle bakalım, uzmanlaşmak istediğin özel bir hukuk alanı var mı? 🎓✨
Cevap
4Cevap
Hayır göz rengi ile alakası yok işte yeteri kadar başarılımısın değilmisin ona bakıyorlar
Başarılı insan çok birçok hukuk mezunu var artık
Mavi gözlü erkeğim alakası yok ya da cinsiyet farkı
Ben sarışın yeşil gözlü ve beyaz tenliyim bende işsizim 😅bunun dış görünüşle ne alakası var abi on gençten dokuzu bizimle aynı durumda şu an
Bilmiyorum bu kadar okuyup hor görülmek dokunuyor
Göz rengiyle ne alakası var
Onlar daha çarpıcı oluyor yaa kontrastlı oluyorlar özellikle siyah saçlıysa
Başka işlere başvur market mağaza gibi
Güzellik görecelidir esmer zayıf seviyorum
Çirkin kız yok abartma
Mavi göz ne alaka
Türk erkekleri hastası bunun ukraynalı rus kızlar için yapmayacakları şey yok
Dediğin şeylerle alakası yok bence
Olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?