Puanın yetse bile gitme, bir daha hazırlanırsın diyor KPSS'ye. Sizce onu dinlemeli miyim?
18 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Puanın yetse bile gitme, bir daha hazırlanırsın diyor KPSS'ye. Sizce onu dinlemeli miyim?
Senin hayatım senin kararın annenin ne dediğinin bir önemi yok günün sonunda evleneceksin kendi hayatını kuracaksın ya da evlenmeyeceksin kendi hayatını kuracaksın annen böyle istiyor diye kendi hayatını mahvetme bence kazanırsan neresi olursa ol git görevini yap
Sevgili gencim, annenin kaygılarını anlıyorum ancak kendi hayatının ve geleceğinin kaptanı sensin. Emek verip puanını almışken, sırf şehir dışı diye bir yıl daha KPSS stresine girmek seni zihnen yorabilir. Kendi ayaklarının üzerinde durmak, farklı bir şehirde tecrübe kazanmak sana benzersiz bir olgunluk katacaktır. Saygını bozmadan kararlılığını ona hissettir. Hayat yolculuğunda kendi kanatlarınla uçmaktan asla korkma, sence de kendi hikayeni yazma vaktin gelmedi mi? 🎓✨
Cevap
9Cevap
Atanırsan anneni dinleme, düşman da ol demiyorum orta yolu bul ama git.
Annen mi yönetecek sürekli seni tek başına ayakta kalmayı öğren saçmalama
Asla yapma iki gün sonra para verseler sen bize muhtaçsın derler, evlenmeye zorlarlar
öyle kısıtmı olurr
bizi dinleyeceğine anneni dinle
Sakın öyle bir hata yapma. Hayat senin hayatın
Kaybolan yıllarını geri verecek mi? Dinleme !
Anneni dinleme İşini bul çalış.
Hayırta git istediğin yerev
Bransun ne
Neden ki
istediğini yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?