Yüksek anksiyetem varken çalışmaya nasıl başlayabilirim, hangi iş bana daha uygun olabilir?

Merhaba 22 yaşında evli bi kadınım 16 17 yaşlarımda çok cesurken birden bire sanki sihirli değnek dokundu ve kitlendim dışarı bile çıkamaz oldum hayattan kopma raddesine geldim ve sonra psikiyatriyle görüştüm yüksek derecede anksiyetem olduğunu söyledi ilaç tedavisi kullanıyorum ama bazen çok daralınca korkunca strese girince atak geliyor yine ara ara hayatımda hiç çalışmadım ama denedim olmadı korktum Trendyol depoya gittim yine korktum ilk gün gittim ertesi gün koşa koşa eve geldim daha gitmedim kısacası böyle zor yaşamayanın anlayamayacağı bir hayat döngüsündeyim ama çalışmam gerek para kazanmam evime katkı sağlamam eşime katkı sağlamam kendime katkı sağlamam gerek kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum namaz kılıyorum dua ediyorum belki Allah şifa verir diye elim kolum sağ sadece beynim ve kaygım çok yüksek olduğundan bu haldeyim nerden başlamam gerek ne denesem yapabilirim bilmiyorum bana yardım edip akıl verirseniz sevinirim lise terk biriyim hastalığım yüzünden devam edemedim ama konuşkan sevilen eğlenceli nerde ne yapacağını bilen yerine göre davranan mesafe koruyan ve karşı tarafı etkileyebilen biriyim fikir alma hakkında ne iş yapmamı nerden başlamamı önerirsiniz ve sizce bu süreci nasıl yönetebilirim
Yüksek anksiyetem varken çalışmaya nasıl başlayabilirim, hangi iş bana daha uygun olabilir?