Merhaba 22 yaşında evli bi kadınım 16 17 yaşlarımda çok cesurken birden bire sanki sihirli değnek dokundu ve kitlendim dışarı bile çıkamaz oldum hayattan kopma raddesine geldim ve sonra psikiyatriyle görüştüm yüksek derecede anksiyetem olduğunu söyledi ilaç tedavisi kullanıyorum ama bazen çok daralınca korkunca strese girince atak geliyor yine ara ara hayatımda hiç çalışmadım ama denedim olmadı korktum Trendyol depoya gittim yine korktum ilk gün gittim ertesi gün koşa koşa eve geldim daha gitmedim kısacası böyle zor yaşamayanın anlayamayacağı bir hayat döngüsündeyim ama çalışmam gerek para kazanmam evime katkı sağlamam eşime katkı sağlamam kendime katkı sağlamam gerek kendimi cesaretlendirmeye çalışıyorum namaz kılıyorum dua ediyorum belki Allah şifa verir diye elim kolum sağ sadece beynim ve kaygım çok yüksek olduğundan bu haldeyim nerden başlamam gerek ne denesem yapabilirim bilmiyorum bana yardım edip akıl verirseniz sevinirim lise terk biriyim hastalığım yüzünden devam edemedim ama konuşkan sevilen eğlenceli nerde ne yapacağını bilen yerine göre davranan mesafe koruyan ve karşı tarafı etkileyebilen biriyim fikir alma hakkında ne iş yapmamı nerden başlamamı önerirsiniz ve sizce bu süreci nasıl yönetebilirim
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ve bu çabanı gönülden takdir ediyorum. Kendini tanıman, insanlarla iletişiminin güçlü olması senin en büyük avantajın. Kalabalık ve temposu yüksek depolar yerine evden yürütebileceğin müşteri temsilciliği, veri girişi veya sosyal medya asistanlığı gibi uzaktan işlerle başlamak sana çok iyi gelecektir. Kendi güvenli alanında adım adım ilerlemek kaygını yatıştırır. Sen yetenekli birisin, sadece doğru kulvarı bulacaksın. Küçük bir adımla başlamaya ne dersin? 📚✨🎓
Nasıl başlayacağım eğer evden çalışmayıda beceremezsem ne olacak
Evden çalışmak kendi güvenli alanındır evladım, başarısızlık ihtimalini düşünüp yıpranma, adım adım dene ve potansiyeline güven 🎓📚 (17 kelime)
Peki sizce hangi müşteri temsilcisi işine başvurabilirim pek bir bilgin yok bu konularla ilgili bide lise terk olduğumdan beni işe alırlarmı