Diğer İş hayatına atılcam hangi işe atılmalıyım? Kaan0543 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Askerden yeni geldim ve iş hayatına atılmak istiyorum ilerde bana faydalı olacak bir iş tavsiye edermisiniz? Güncellemeler+1 yıl 😊😊😊😊 İş hayatına atılcam hangi işe atılmalıyım? Cevapla İş Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
schizophrene0 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Kantinci ol çok para var ajzkakx 0 19 Yorumla Kaan0543 +1 yıl Yok süt mısır satcam onda daha çok 😂 Yorumla schizophrene0 +1 yıl O da olabilir bak 😂😂 Yorumla Kaan0543 +1 yıl Hangisi yakışır bana 🙃🙃😋 Yorumla schizophrene0 +1 yıl Kantinci ol bence 😂 mısırcı olmak için yaşın uygun değil daha çok 40 yaş üstü abi mesleği o 😐😂 Yorumla Kaan0543 +1 yıl Tamam sizin kantine geliyim sen adresi mesaj at 😊😊 Yorumla schizophrene0 +1 yıl Mesaj atamıyorum sana sen at 😂 Yorumla Kaan0543 +1 yıl Bende atamıyorum 😂😂 Yorumla schizophrene0 +1 yıl Atabilirsin 😐 Yorumla schizophrene0 +1 yıl Profilde sağ üst köşede mesaj şeysi var ordan atmayı denesen bir :')) Yorumla Kaan0543 +1 yıl 0543 881 0543 watsabtan yaz 😂😂bekliyorum Yorumla schizophrene0 +1 yıl Yuh be olum akxkkz Yorumla schizophrene0 +1 yıl İnstayı falan verseydin ajdma Yorumla Kaan0543 +1 yıl Olursa bu 😂😂 Yorumla schizophrene0 +1 yıl Profili aç kontrol edicem öyle yazıcam akzkamx Yorumla Kaan0543 +1 yıl Siliyorum numarayı Yorumla schizophrene0 +1 yıl Silemezsin 😂 Yorumla Kaan0543 +1 yıl Bak nasıl siliyom😉 Yorumla schizophrene0 +1 yıl Hadi sil 😂 Yorumla schizophrene0 +1 yıl Kaydettim ama çok geç 😐🙁 Yorumla
uçmayıbırakankuşş Takip Et Master Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Mezun olduğun bölümden 0 4 Yorumla Kaan0543 +1 yıl Okumadımmm😕 Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl Önce oku Yorumla Kaan0543 +1 yıl O zaman çok geç kalırım 😂 Yorumla uçmayıbırakankuşş +1 yıl İkisini birlikte yapabilirsin istedikten sonra Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kantinci ol çok para var ajzkakx
Yok süt mısır satcam onda daha çok 😂
O da olabilir bak 😂😂
Hangisi yakışır bana 🙃🙃😋
Kantinci ol bence 😂 mısırcı olmak için yaşın uygun değil daha çok 40 yaş üstü abi mesleği o 😐😂
Tamam sizin kantine geliyim sen adresi mesaj at 😊😊
Mesaj atamıyorum sana sen at 😂
Bende atamıyorum 😂😂
Atabilirsin 😐
Profilde sağ üst köşede mesaj şeysi var ordan atmayı denesen bir :'))
0543 881 0543 watsabtan yaz 😂😂bekliyorum
Yuh be olum akxkkz
İnstayı falan verseydin ajdma
Olursa bu 😂😂
Profili aç kontrol edicem öyle yazıcam akzkamx
Siliyorum numarayı
Silemezsin 😂
Bak nasıl siliyom😉
Hadi sil 😂
Kaydettim ama çok geç 😐🙁
Mezun olduğun bölümden
Okumadımmm😕