Benim aklıma sadece özel güvenlik geliyor
Siz ne önerirsiniz?
Siz ne önerirsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben aslında KPSS videoları çekmeyi düşünüyorum. Bunun icinse en az 5-6 kaynagı bitirmem gerekiyor. İnstagram ve Youtube'da güzel bir yer edindikten sonra kitap satışına da başlamak istiyorum. Sizce nasıl fikir? Bu arada şu an yeni mezun oluyorum bir fabrikada 2800 TL maaş ile bir işe girdim 6 ay çalışıp çıkıcam ve ekstra olarak da ileriki zamanlarda devlet memurluğu yapmak istiyorum.
Çok iyi düşünüyosun ayrıca 2800 çok güzel para kaç saat iş ne
Guvenlik isi iyide iste firmalar serefsiz bu devirde saglam biyer bulduktan sonra neden olmasin
Ne mezunusunuz
Kac dil biliyosunuz
Sertifikalarınız neler
Hangi sartları kabul ediyorsunuz
Bunları bilmeden nasıl bir sey tavsiye edelim ki😅
profesör kaç dil bilmesi gerekir bilmem ama hanımefendi doğru söylüyor. iş ilanlarına bakın en az 2 dil istiyorlar. siz olayı hafife alıyorsunuz
@TongueP_Juice peki okul okumayanlar nasıl iş buluyor
Yok abla okul için sormadım sertifikada sordum farkındaysan
Güvenlik işi için gece vardiyası isteyen yerler oluyo mesela
Gece vardiyasını kabul edip etmediğini bilmeden de sana bir sey önermek dogru olmaz.
Hasta kabul için personel alımı var ama lise mezunu olmanız gerek bunu da bilmediğim için
@Cadiyimmm
arkadaşım kimse ölsün demiyorum. allah kimseyi işsiz bırakmasın. ben sana piyasanın beklentisini söyledim. bakın ben hem mühendis hem mimarım. benden 2-3 dil bekliyorlar. okuyanın hali daha kötü. ama firmalar bu ön şartı koyuyor.
bir de sen hiç bir bilgi vermeden mesleki öneri istiyorsun. eğitimini yeteneklerini ve bir meseleğin var mı yok mu bilgisini vermeden öneri bekleme.
en azından güncelleme yap. ne mezunusun ne işler becerebilirsin biraz ön bilgi ver ki insanlar doğru öneride bulunsun
Cevap
23Cevap
Özel güvenlikte aç kalmazsın. Her daim iş var. Bende arayış içindeyim ama düzgün bir yer bulamazsam gene en iyis güvenlik sertifika alırız ilerlemeye çalışırız
Ozel guvenlik diyorsunda once dur bakalim imkanlarin neler? Ne istiyorsun hem guvenlik isi sabir gerektirir hayatinin geri kalan her sn yesini ayni yerde bekliyerek gecirebilecekmisin hic skılmadan?
Şöyle bir bakıyom da sen gir güvenlik yap boşver milleti az aşım dertsiz başım diye bir söz var
arkadaşım yeteneklerini ve eğitimini bilmeden biz ne önerebiliriz ki
Özel güvenlik den ziyade çağrı temsilciliği , büyük marketlerde kasiyer satış elemanı vss gibi işlerde olabilir
Mahalle bekçiliğinde kızlar oluyormuydu onda daha çok para var
Nasıl birisi olduğunu bilmeden nasıl iş önerebiliriz
hahaha aha ben. bende özel güvenlik sınavını yeni kazandım 😂
Güzel bir uer bulursan iyidir güvenlik bayanlar için rahat
cadı ol gecelere renk kat
Senin fotoğrafına ben sabah sabah midem bulandı.
En son tercihin olsun bence..
Guzel secim en azindan
Eczanede çalış
Çok geniş bir soru
Yeteneğin yönünde seçim yap
Özel olan hiçbir şeye girme derim dlhinşn
Knk sen ewdeki işlerle ugraş koca bekle 👌
bütüngün ayakta zor bir iş.
Ne ayakta sen öyle san
Bütün gün ayakta değiller her projede hemen hemen güvenliklerin birbirlerini dinlendirdiği alanlar bulunur.. sadece gördüğün kısmıyla kafadan konuşmuşsunuz hanımefendi
Kolay iş bulursun o sektörde
calistigim yerde guvenlik lazim. gel basla :)
Özel güvenlik benimde öyle:)
Bankaya gir
Kasiyerlik mesela
kafana ne yatıyorsa o işi yap
Başka bisey yok mu
Nasıl birisin
Tekstil e git
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar