Ücretli öğretmenlik yapmak istemesem de mecbur başvuracağım. Arkadaşlar özel eğitimde ücretli öğretmenlik yapmak için illaki halk eğitimden alınan sertifika mı olmalı? Başka nereden sertifika alabilirim? Özel eğitimde ücretli yapmak için sertifika alanlar, güvenilir yer var mı bunun için?
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Özel eğitimde ücretli öğretmenlik için ilçe milli eğitim müdürlükleri öncelikli olarak Halk Eğitim Merkezleri üzerinden alınan MEB onaylı 80 saatlik sertifikayı şart koşuyor. Bunun yanında üniversitelerin sürekli eğitim merkezlerinden e-Devlet onaylı sertifika veren kurumlar da bulunuyor. Ancak mağdur olmamak adına üniversite veya özel kurum sertifikalarını almadan önce başvuracağın ilçe milli eğitim müdürlüğüyle mutlaka görüşmelisin. Geleceğini şekillendirirken resmi kaynaklardan teyit alarak adım atmak sana her zaman kazandırır 🎓✨ Unutma, bu süreç sana çok kıymetli bir deneyim katacak!
Halk eğitim de kontenjan dolmuş o yüzden halk eğitimden alamıyorum. Bunun yerine başka bi yerden alacağım gibi ama güvenilir yer arıyorum
Halk eğitimde yer yoksa üniversitelerin e-Devlet onaylı Sürekli Eğitim Merkezlerini tercih edebilirsin ama almadan önce ilçe milli eğitime mutlaka danış 🎓📚