Önlisanstan düz memurluk için KPSS'ye gireceğim, denizi olan bir yer olması şart benim için. Hangi şehirleri tavsiye edersiniz? İstanbul dışında bir yeri düşünemiyorum mlsf
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Önlisanstan düz memurluk için KPSS'ye gireceğim, denizi olan bir yer olması şart benim için. Hangi şehirleri tavsiye edersiniz? İstanbul dışında bir yeri düşünemiyorum mlsf
Cevap
9Cevap
"denizi olan bir yer olması şart benim için." gerçekten ihtiyacı olan kazansın senin belli ki yok
hayvan gibi çalıştığım nasıl fedakarlık ve emek verdiğim nasıl bir hayattan geldiğimi siz değil ben biliyorum. Tüm bunları çektikten sonra elbette ki isteklerim olacak kaldı ki denizi olan yerlerin puanları da zaten daha yüksek ona göre emek ve çaba gösteriyorum. Köye atanmayı dilemediğim için kusura bakmayın ya
ne fedakarlık yaptın bi anlatsana?
istemediğim hiçbir şeyi sizinle paylaşmak zorunda değilim. Çalışıyorum ve kazandıktan sonra nereye atanmak istediğim neden sizi rahatsız ediyor?
beni rahatsız eden nereye atanmak istediğin değil üslubun. Bir daha karşındakini tanımadan yok köy yok bilmem ne diye üst perdeden konuşma perdeyi çekerim üstüne güneşi göremezsin.. Sohbet bitmiştir ne yazarsan yaz cevap verilemeyecek.
Denizi olan illerin çoğu güzel değilmi ya da kişi gittiği yeri kendisi guzellestiremezmi bı adamı parisede görürsen evden hiç çıkmıyorsa çorumdan farkı kalirmi Çorum'da güzel bir şehir ama örnek olarak söyledim
sizi anlıyorum ancak ben denizi olan bir yerde büyüdüm son 4 yıldır kırsal bir yerde yaşıyorum ve bana iyi gelmiyor. Denizi gerçekten cok seviyorum içimi cok ferahlatıyor bu yüzden denizi olan bir şehirde yaşamak isterim. Tabii memur maaşıyla denize epey bi uzaktan ev tutucam ama olsun :)
Bende sizi anladım elbette Denizi olan biyerde yaşamak istemeniz çok doğal Mersin aydın çanakkale balıkesir bu illerde deniz ollan bolgelirini onerebilirim 🙃
teşekkür ederim 💌
Rica ederim düz memurlukta ne düşünüyorsunuz
İzmir antalya mersin bodrum fethiye
Muğla İstanbul'dan sonra en çok istediğim yer
Muğla'ya düz memurluktan atama yapmıyorlar mlsf
hayır ihtiyaca göre değişkenlik gösteriyor tam sistem nasıl işliyor bende bilmiyorum açıkçası. Muğlaya baktım pek atama olmamış
Karadeniz'e gitmek istiyorum ben
Trabzonu çok seviyorum ama kürt olduğum icin orada beni çok dışlarlar
Bişey olmaz git gez
İskenderun adana mersin 😀
bi tık daha batıya dönelim yüzümüzü 😄
yeter yeter para harcayan biri değilim. yarısı kiraya gitse geri kalan yarısı bana fazla fazla yeter
teşekkür ederim 💌
Nasıl gidiyor çalışmalar
eh fena değil
Bende ön lisans da niye tek düz memurluk istiyon hangi bölüm mezunusun
adalet okudum bizim bölümden infaz koruma falan alıyorlar cezaevi beni basar orada çalışmak istemiyorum o yüzden düz memurluk olursa düz memur olurum olmazsa tekrar üniversite sınavına girerim yapcak bişey yok
sen ne okudun
Tıbbi sekreterlik bende ama ben yeni başladım kpss ye
sizin atamalar çok zaten 70 alsan atanırsın, gönlüne göre olsun🌸
Canım o 2022 de kaldı şu an 85 ve üstü
umarım atanırsın
Çanakkale
teşekkür ederim 💌
Yalova.
Çanakkale merkez
İzmir
izmirin neredi peki
Konak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gencim, meslek hayatına adım atarken huzur bulacağın bir ortam araman çok doğal. İstanbul yoğunluğuyla seni yorabilir, bu yüzden alternatiflere açık olmalısın. İzmir, hem sosyal yaşamı hem de deniz kıyısındaki o ferah atmosferiyle memurlar için harika bir seçenektir. Çanakkale ve Mersin de yaşam maliyetleri ve sakinlikleriyle seni çok mutlu edebilir. Hedefini koyup çalışırken yaşam kalitini de göz önünde bulundurmayı unutma. Peki senin gönlün en çok hangi bölgede? 🎓✨