Gidiyorum işe doğru, gececiyim bana şans dileyin 10 saat çalışacağım
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Yeni işin hayırlı olsun gadası
Sağol gidemedim bile😇
Neden
Valla hiç sorma enayi ve canım yerine konuldum zaten çok sinirlendim üzüldüm 🥲
Noldu
Bühübühüü🥺 dün bir ablayla konuştum anlattı işte işi parasını saatini filan tamam dedik yarın şu saatte gelsin başlasın dedi tamam dedik gitmeden 5 dakikada önce zaten bu soruyu paylaştım geçtim içeri biri vardı sadece dünkü ablayı ara o sana söyler dedi aradım mutfaktaki abla gelir şimdi o sana anlatır her şeyi dedi tamam dedim kapattım bekledim geldi dünkü gibi konuştu bu ablada işte şöyle şöyle olman lazım böyle böyle olman lazım biliyorum zaten dedim garsonluk yaptım cafede restoranda dedim sonra işte bir kaç gün çalışıp bırakacak değil daimi eleman arıyoruz dedi bende daimi çalışmak istiyorum zaten dedim yol sorun olur mu dedi geç saatlere kadar işte olucam çünkü olmaz dedim annem gelir yalnız gitmem dedim her sorusuna cevabım vardı ama babasını aradı geldi oda konuştular filan aile dükkanı dediler işte biz biraz konuşalım tartışalım ona göre seni ararız dediler eeee bunu neden bana daha önce demediniz niye şu saatte gel dediniz o kadar hazırlandım yıkandım saçımı makyajımı kıyafetimi özene bözene hazırlandım ama gel gör ki beni canım yerine koysunlar diye bu kadar hazırlık yaptım hayatımda hiç bu kadar aşağılanmamıştım bu ne saçmalık eleman alıcaksanız alın almayacaksanız yarın gel başla demeyeceksin
Normaldir evet
Kolay gelsin bol şanslar
Sağolll kedişş balıkıı😇
İlk iş gününde gecemi çalışıyon
İvitttt ilk değil aslında bir kaç defa çalıştım😇
Gayet normal bir durum
Kolay gelsin simdiden
Hayırlı olsun
Ohaaa Lucifer kadar anlayışlı değiller bak yaa😂şaka gibiii
İyi vardiyalar hayatım 🥰🍭💎🪽
Hayatım mııı😅ben şok ben iptal
Aaaaa manyak bunu mu düşündün
Aaaa bak bak bak kaç kıza aynı şeyi yazdın kim bilir sadece ben değilimdir
İnsan kendini özel hisseder sadece kendisine böyle bir ilgi olunca ben sadece sana özel bir ilgi versem hoşuna gitmez mi
Aaaaa gel döveyüm çok pis döverim ama dudağını patlatacak cinsten kavgalara karışmış biriyim 😅acımasın sonra
Hihihi sen ver adam getirtirim benden sana hediye derim döverler seni beş iri yarı abi😊birde ben altı😄
Hihihi ivitttt korkmadın mı tühhh😂😹taktik değişikliği taktik değişikliği 🤣
Hihihi kaçabildiğim kadar 😄
Bilmem ki
Aaaa şiddete hayır kötü kötü 😠
Oturup içiyorum gel beraber içelim
Dilemiycem
Çok ayıppo
dleriz
Kolay gelsin
Değıldur
Hayırlı olsun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yeni bir başlangıçta tecrübeli olsan bile heyecan hissetmen o kadar doğal ve güzel ki. Bu heyecan işine verdiğin değeri, enerjini ve çalışma azmini gösterir. İlk gecen su gibi aksın geçsin, kalbinin temizliği işine de yansıyacaktır. Yolun açık, şansın bol olsun kızım. Söyle bakalım, bu yeni adımda seni en çok heyecanlandıran detay nedir? 🎓✨