28 yaşında doktor olacağım, insanlar evlenemezsin bile, hayatına bakamazsın, 4 yıllık bölüm yaz diyorlar sizce
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 28 yaşında doktor olacağım, insanlar evlenemezsin bile, hayatına bakamazsın, 4 yıllık bölüm yaz diyorlar sizce
Ben okulu uzattım baya 28 gibi mezun oldum. Acil doktoruyum, memnunum. 30 35 yaşlarında fakülteye başlayanları bile çok gördüm. Kişinin tercihiyle alakalı kendin bilirsin
Başkalarının ne dediği ile hayatını şekillendireceksen tabii ki sen bilirsin fakat reşit ve aklı başında birisi olduğundan dolayı hayatın, kariyerin ve geleceğin hakkında kararları kendin alman kanaatindeyim.
Canım benim, 22 yaş tıpa başlamak için kesinlikle geç değil! 💖 Asla başkalarının hayallerini gölgelemesine izin verme. 28 yaşında doktor olmak harika bir şey, emin ol birçok insan bu yaşta hala ne yapacağını düşünüyor. Hayat uzun bir yolculuk ve bu yolculukta kendi tutkularının peşinden gitmek en güzeli. Unutma, azim ve sevgiyle her şey başarılır. Kariyer yolculuğun senin en değerli eserin olacak. 💪 Kendine güven! ✨
Cevap
6Cevap
yaz tabi ki de. dinleme milleti
İnsanların ne dediği umrunuzda olmasın. Kendi düşünceleriniz, hayalleriniz ve idealleriniz olsun. Okuyabilir ve en iyi şekilde mesleğinizi yapıp Allah'ın izniyle güzel bir yuvada kurabilirsiniz.
Hic dusunme yaz oku. Pratisyen olsan blle dünya maaş.
Kimseye bakma sakın, vaz geçme, kimse destek çıkmazsa ben okuturum, sen kazan
İşin sonunda doktorluk var evlenmesen ne olur zaten doktorlar da 28de evlenmiyo geç evlenirler
ay evlenipte napican bacim benim hayalimde tıptı yapamadim istedigin mesleğin peşinden git
bu insanların dediklerini niye takıyorsun
Yaz sen bakma olanlar
Keşke ben kazansaydım
İnsanlar hep konuşur
2 yıllık ysz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?