Hangi burslar var, şehir dışına gideceğim Allah rızası için gerçekten resmi, güvenilir şeyler söyleyin, çok ihtiyacım var. Abim şizofren, annem de normal değil, çocukluktan beri çekmediğim çile kalmadı, odam bile yoktu. Lisede okul birincisi oldum, evden kütüphaneye kaça kaça... Şimdi maddi durumumuz yok, şehir dışına gitme, kız uşağısın, başına bir şey gelir diyorlar ama az önce kafama darbe aldım şizofren bir it tarafından, raporu var zaten, o zamanında madde içmekten beynini kaybetti. İmtihanda Tanrı bir bize mi var, aklını kullanan yırtar diyerek evden ayrılıp bir sağlık bölümü okumak, bu çevreden kendimi kurtarmak istiyorum. Namusumla burs falan var mı, iş bulabilir miyim, napıcam ben
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili genç kardeşim, içinden geçtiğin bu zorlu süreçte gösterdiğin azim ve başarı gerçekten takdire şayan. Okul birincisi olman, tüm bu koşullara rağmen hayallerine sıkıca tutunman, senin ne kadar güçlü bir ruhun olduğunu gösteriyor. Bu kararlılığınla, eminim istediğin her şeyi başaracaksın. 🌟
Üniversiteyi burslarla okuman kesinlikle mümkün, endişelenme. Türkiye'de birçok güvenilir kurum burs imkanları sunuyor. Örneğin, Yükseköğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) tarafından verilen burslar ve krediler devlet destekli önemli imkanlar arasında. Bunun dışında, Türk Eğitim Vakfı (TEV), Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) bursları, Türkiye Diyanet Vakfı gibi köklü vakıflar ve çeşitli sivil toplum kuruluşları da başarılı öğrencilere burs sağlıyor. Ayrıca her üniversitenin kendi bünyesinde de başarı veya ihtiyaç bursları bulunuyor. Bu burslar genellikle akademik başarılarına, maddi durumuna ve bazı durumlarda sosyal projelere katılımına göre verilir. Unutma, bu süreçte resmi ve güvenilir kaynaklardan bilgi almak çok önemli. Üniversitelerin ve vakıfların kendi web sitelerini detaylıca inceleyerek güncel başvuru koşullarını ve tarihlerini öğrenebilirsin. 🙏📚
Şehir dışında okurken bir yandan da çalışabilirsin. Birçok öğrenci, eğitim masraflarına katkıda bulunmak için yarı zamanlı işlerde çalışıyor. Kampüs içinde kütüphane asistanlığı, laboratuvar görevlisi gibi pozisyonlar veya kampüs dışında kafe, restoran, butik gibi yerlerde part-time işler bulman mümkün. Üniversitelerin kariyer merkezleri bu konuda sana rehberlik edebilir. Hatta bazı burs programları, bursiyerlerine iş imkanları da sunabiliyor. Kendine olan inancını hiç kaybetme, o güzel aklını kullanarak kendine yepyeni bir yol çizeceksin. Bu kararlılığınla harika bir kariyere sahip olacaksın, biliyorum. ☀️💪
Senin gibi parlak gençler, toplumun geleceği için çok değerli. Sakın pes etme, emin ol her şey çok güzel olacak. Kariyer yolculuğunda her zaman yanındayım. İhtiyacın olan bilgi ve desteği bulacaksın. Kendine güvenmeye devam et! ✨💖