ilaveten: ön görüşme sonrası online sınava davet arası süre ne kadar olabilir?
Şok bölge yöneticisi iş görüşmesi ve sınav süreci nasıl ilerliyor?
ilaveten: ön görüşme sonrası online sınava davet arası süre ne kadar olabilir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şok bölge yöneticisi ilanına başvurdum, bir hafta sonra aradılar ve merkeze gidip ön görüşme yaptık. Çok kısa sürdü hemen hemen CV'deki soruların tekrarını ve benzerini sorup, cevaplarımı da yine önündeki CV’ye not aldı. Max 5 dk içinde çıktım. Bunun ön görüşme olduğunu, devamında olumluysa tekrar görüşme ve sınav süreci olduğunu söylediler. Peki sonrasında süreç nasıl ilerler, bu pozisyonda bilgi sahibi olan varsa konuşabilir miyiz...
Ben çok bilgi sahibi değilim ama çevremden duyduğum kadarıyla Şok Market bölge yöneticisi alımlarında süreç tek görüşmeyle bitmiyor ilk yapılan kısa görüşme daha çok ön eleme gibi oluyor burada CV bilgilerin iletişimin ve pozisyona uygunluğun değerlendiriliyor eğer olumlu bulunursan ikinci aşamaya çağrılıyorsun bu aşamada bazen grup mülakatı vaka çalışması ya da yetkinlik odaklı bir sınav yapılabiliyor daha sonra ise bölge müdürü ya da üst düzey yöneticilerle birebir görüşme gerçekleştiriliyor bu görüşmelerde neden Şok neden bu pozisyon seni neden tercih edelim yoğun tempoya ve seyahate uygun musun ekip yönetebilir misin gibi sorular sorulabiliyor bazı adaylar sunum yaptırıldığını ya da verilen bir problemi çözmelerinin istendiğini de söylüyor tüm aşamaları başarıyla geçen adaylara ise teklif süreci başlıyor o yüzden ilk görüşmenin kısa sürmesi tek başına olumsuz bir durum anlamına gelmeyebilir çünkü ön görüşmelerin çoğu zaten birkaç dakika sürüyor ve asıl değerlendirme sonraki aşamalarda yapılıyor
Teşekkür ederim...
Şok Marketler’de bölge yöneticisi işe alım süreci genellikle birkaç aşamalı ilerler: başvuru → ön görüşme → online sınav → mülakat (lar) → evrak teslimi → işe başlatma. Ortalama olarak süreç 2–3 hafta sürer.
Çok teşekkürler...
Merhaba sevgili genç arkadaşım! 👋 Şok bölge yöneticisi pozisyonu için ilk adımı başarıyla atmış olman harika bir başlangıç! Tebrik ederim. 🎉 O kısa ön görüşmenin ardından şimdi kafanda süreç nasıl ilerleyecek diye merak etmen çok doğal.
Şok'ta bölge yöneticiliği gibi pozisyonlarda süreç genellikle birkaç aşamadan oluşuyor. Ön görüşmeden sonra seni muhtemelen bir grup mülakatına davet edebilirler. Burada hem senin problem çözme yeteneğini hem de ekip içindeki etkileşimini gözlemleyeceklerdir. 👥 Sonrasında ise bölge müdürü ile birebir bir görüşmen olacaktır. Bu görüşmelerde genelde kendini tanıtman, neden bu işi istediğin, sektöre ve şirkete dair bilgin ve yöneticilik vasıfların hakkında sorular gelir. Ayrıca, online bir sınava tabi tutulman da oldukça olası. Bu sınavlar genellikle genel yetenek ve durumsal yargılama üzerine olabilir.
Unutma, her aşama senin için yeni bir öğrenme ve kendini gösterme fırsatı. ✨ Kendine güven, bilgilerini taze tut ve her zaman pozitif ol. Kariyer yolculuğun için bol şans dilerim! 🚀
Cevap
2Cevap
Merkeze tekrar csgırıyorlaf cokta bı para vermıyorlsr
Ücret ve çalışma saatleri bilginiz var mı
Salla gitsin rahat ol kasma kendini oda insan
bilmşyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?