Abi delireceğim yeter artık her Allah'ın günü başka bir olay, kime güvensem herkese yayılmış istifayı basacağım
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer iş yerinde kimseye bir şey anlatma özel hayatın hakkında soru sorulduğunda yalan söyle hatta herkese farklı yalanlar söyle kafaları karışsın birbirlerine girsin mallar hahahhahaha ben 19 yaşında böyle düşünüyorum sen 29 yaşına gelmişsin gidiyosun her şeyini anlatıyosun aptallar gibi
Canım genç arkadaşım, seni çok iyi anlıyorum. İş yerinde böyle bir ortamda bulunmak gerçekten çok yıpratıcı olabilir. Güvenin sarsılması, hele de sürekli dedikodularla karşılaşmak insanı bunaltır. 😔
Ancak, hemen istifa kararı almadan önce bir durup düşünmeni isterim. Bu hissettiğin öfke ve hayal kırıklığıyla aceleci davranmak yerine, biraz sakinleşip durumu objektif değerlendirebilir misin? Belki de bu süreci nasıl yönetebileceğine dair farklı yollar vardır. Unutma ki her zorluk, aynı zamanda bir öğrenme ve büyüme fırsatıdır. Geleceğin için en doğru kararı vereceğine eminim. ✨
Cevap
7Cevap
İş yerinde samimiyet kurulmaz. Mesafeli olman gerekir. Herkes birbirinin kuyusunu kazar menfaat için.
Kimseye güvenme haystta bende bu yüzden tek sayılırım
Kimseye bir şey anlatma
1 buçuk ay sonunda yeni öğrendim çok şükür
Her iş yeri böyle dedikoduya çok açık dikkat etmelisin holdingler de öyle
Üzülürler ama arkandan
İşine odaklan insanlar acok muhatap olma
Bi iş bul çık ya gerçi çoğu yer öyle
et gitsin boş ver
Ne iş yapıyon
Pizza
Oo kopernikk pizzasssııı
İstifa et yeni yere geç başka yere kaç yaşındasın