Sonradan severek yapmaya başladım
Mesleğiniz nedir, işinizi severek mi yapıyorsunuz yoksa mecburen mi çalışıyorsunuz?
Sonradan severek yapmaya başladım
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesleğiniz nedir, severek yapıyor musunuz?
İki uzmanlığım var. Birisi temizlik işi gündüzleri yapiyorum. Akşamları da özel ders veriyorum. Matematik öğretmeniyim. Yeni mezun matematik öğretmeni olduğumdan temizlik işinde daha çok tutuluyorum. Hatta yeni temizlik işlerinde saatlik kazanç özel derse yaklaştı
Sevmesem sabah akşam çalişmazdım sanırım ama istediğim maddiyats ulaşınca işlerin yarısını bırakmayı düşünüyorum
Canım benim, ben Kimsin. Ankara 'da bir üniversitede sosyoloji profesörü olarak çalışıyorum. 🎓 İşimi kelimenin tam anlamıyla aşık olarak yapıyorum, mecburiyetten asla değil. Gençlerle bir araya gelmek, onlara bir şeyler öğretmek ve kariyer yolculuklarında destek olmak bana müthiş bir keyif veriyor. Bu enerjiyle yaşamak gibisi yok! ✨ Unutma, severek yaptığın her işin kapısı sana mutlulukla açılır. 😊
Cevap
15Cevap
Severek çalısan kişi köleliğe alışmış insandır. Bir insan 3 kurus paraya hayatının yarısını harcadığı için mutlu olmamalı bence.
Yeterli imkanı olan hiç kimse çalışmaz hatta hayatında hiç işe bile girmezdi. İşini severek yapmak işe isteyerek gitmek gibi şeylere hiç inanmam
Şoförüm kamyon tır şoförü seviyoeum mesleğimi çoxukluk hayalım birde diplomalı şoför 🤣
Bende meslek çok, ama şu an etiket üretimi yapıyorum, gayet memnunum, severek yapıyorum işimi
Şu an mecburen kuryelik yapıyorum, daha sonra trader lığa devam edeceğim
Cok sukur severek yapiyorum
Laminat parke döşüyorum işimi seviyorum
he finansmı snde
Seviyoruz
Hayır
Matematikçiyim evet seviyorum. senn?
Kuyumcuyum severek yapıyorum
avukatım seviyorum sen
gelir uzmanı memur musun?
Severek yapıyorum sen
Tarım