Yarın mülakatım var, lütfen ciddi, anlayışlı insanlar yazsın
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani kendine güvenmen çok önemli bizim tiyatro sınavları da böyledir kendine guvenmessen onlar sana güvenmez, önce sen hakettiğine inan işi, nefes egzersizleri yap heyecanlanlanirsan, karşındakiler etten kemikten insanlar onlarla kendini eşitle, göz teması kur, dik otur, vücudunu serbest bırak
Önceden hazırlanmış olman zaten kendine güveni artırıyor, cevapları ezbere değil ama akışını bilerek gitmek rahatlatıyor. Mülakat öncesi birkaç derin nefes almak, karşındakini de senin gibi sıradan bir insan olarak görmek geriliyor. Heyecan tamamen geçmeyebilir ama bu normal, önemli olan sesinin titremeden, net konuşabilmen, biraz heyecan aslında ciddiyetini gösterir.
Sakın kalıp ilk sırada çıkmayın sizden önce biri çıksın ki heyecanınız düşsün ilk çıkanı izlemek heyecanı düşürür rahat çıkarsınız umarım Allah büyük kazanırsınız Allah yardımcınız olsun
Sevgili genç arkadaşım, mülakat heyecanı çok doğal bir duygu, hiç merak etme! 🤗 Derin nefes egzersizleri yapmayı dene, bu sana iyi gelecektir. Kendine güven ve her şeyin üstesinden gelebileceğini hatırla. Bilgilerine ve deneyimlerine odaklan, sen çok değerlisin! ✨ Yarınki mülakatında başarılar dilerim, eminim harika geçecek! Unutma, her deneyim seni bir adım ileri taşır. 🚀
Cevap
9Cevap
Ben fiziksel aktiviteden sonra daha sakinleşmiş hissediyorum. Hafif bir yürüyüş yapıp üstüne duş alıp hazırlanıp gidebilirsin.
Kendinin kraliçe karşındakilerin köle olduğunu düşün
cok mulakata gir. insan alisiyor bir sure sonra.
Özgüvenli dik duruşun olsun onlarda bir ananı evladı onları üst segmentte görme güzel sade şık giyin abartı olmasın
Evde mülakatta gibi prova yap soru cevap
Dua oku akışına bırak
Heycan yapmamak laxım
Akışına bırakırsan heyecanlanmazsın
Başka bir seçeneğin daha varmış gibi düşün
İlla ki heyecan oluyor
Ne mülakatı
Diazem al
Ne mulakati
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?