Dışarıdaki arkadaş çevremin hepsinin iyi bir mesleği var. Üniversite hayatı desen b’k gibi geçti. KPSS mi çalışsam napsam? Hiçbir şey bence üniversitenin yerini tutmayacak
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Okuduğun bölüm senin kafa çalışıyorsa işe yarıyor. Mesela ben 10 bin nüfuslu bir yerde matematik öğretmeniyim. Büyükşehir harici özel ders sektörü sıkıntılı. Bende öğretmen kimliğini kullanıp aile işi yapmaya başladım. İşimi farklı pazarlayıp üniversite mezunu birisinden hizmet alıyorsunuz en iyisini ben sunuyorum ayağına %50 daha pahalı iş yapar hale geldim. Ve işi de normal insanın yapacağı zamanın yarısında yapıyorum. Üstüne özel ders geliyor. Paraya para demiyorum. Çok fazla okuduğunuz bölüme vs takılıyorsunuz. Makine terk im aynı zamanda. 23 te bölüm değiştirdim. Negatif yönler yerine pozitif yönleri kendi lehinize kullanmaya bakıcaksınız. Benim için en büyük negatif yön minicik yerde yaşamam. Benim 2 sene olmadan ulaştığım kazancımı yemek şirketinde departman müdürü olan bir müşterim kazanıyor. İstanbul'a falan işlerimi kaydırıp özel dersten sadece o abinin kazancını kazanmak istiyorum. Bu biraz zaman alıcak gibi
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal. Bazen geçmişe dönüp keşke deriz ama önemli olan bugünden sonra ne yapacağımız. 🌸 KPSS de bir yol, farklı alanlarda kendini geliştirmek de. Önemli olan senin ne istediğin, neye tutkuyla bağlanacağın. Geçmişi değiştiremeyiz ama geleceği şekillendirebiliriz. İnanıyorum ki sen de sana iyi gelecek yolu bulacaksın. Unutma, kariyer yolculuğu uzun bir maratondur. Yeter ki pes etme! 💫 Geleceğin için her zaman yeni bir başlangıç yapabilirsin. 💖
Cevap
2Cevap
Hayat ne getitir bilmezsin bu kadar yüklenme kendine
Ya evet farklı kapılar açıldı çok mutluyum aslında ama düzgün bir mesleğim yok ona üzülüyorum
her şey mükemmel olmak zorunda değil hayatın iyiken mutluluk biriktir iyi düşün hep
Öyle ama meslek, kariyer benim için her şeydir. Sanırım Allah beni cezalandırıyor
şu an yok diye böyle düşünüyorsun iş güçte aşırı yorup tüketiyor insanı bu kadar olumsuz olma
Kpss
Hiçbir şey üniversite hayatının yerini tutmayacak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?