Yani ne yapabilirim yanlış kararlar verdim ama ben de bu hayata ilk kez geldim çok kötü hissediyorum kızlar
11 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani ne yapabilirim yanlış kararlar verdim ama ben de bu hayata ilk kez geldim çok kötü hissediyorum kızlar
Cevap
10Cevap
dinleme onu. senden bişey olacağını göster. daha çok çalış
Baban nasıl öyle birsey diyor çok kırıcı :(
Hep başkalarının çocuklarına özeniyorum diyor o kadar kırıldım ki kafamda sürekli bu ses yankılanıyor
Adam haklı bok olmaz demiş meslek sahibi olamazsın dememiş
Ona bakılırsa senin babandan bir. B. k olmamış kimseye kulak asma hayallerini yaşın kaç olursa olsun ulaşmak için çabala yaşın hiçbir önemi yok sonuçta ne olursa olsun büyüyeceksin önemli olan geleceğin yaşlara dolu dolu gelebilmek
Hep başkalarının çocuklarına imreniyorum dedi kaşbim çpk lırık ya ölmek istiyorum cidden
Saçmalama canım böyle negatif narsist bireylere kulak asma sen yaparsın inanıyorum kulaklarını tıka o konuşsun mesleğine kavuşunca da bu günleri hatırla çöpünü de verme
Teşekkür ederim atanırsam inşallah onlara uardım etmeyi hep istemişimdir haklarını ödeyemem ama kalbim çok buruk
Atanacaksın tabiki bu tür insanlara inat başaracaksın senin de imtihanın bu kulaklarını tıka unutma senden daha değerli kimse yok
Çok teşekkür ederim 🧡🧡
Kim olursa olsun kimsenin dedğini umursama herkes hata yapabilir. Canını sıkıp moralini bozma asla
Olur tabikide bende çalışıyorum hemşireyim
Baba dediyse doğrudur
Evlenelim karım ol baban popo olsun
Sende herkese yürüyün az önce bir eskortla anlaşma yapmışsın zaten 😀
Doğru
Sen ne oldun
Kendi ne bok olmuş
Baba olmuş yiyorsa sende baba ol yemez
@kiloluerbay 🤣 puahhaa
Yemedi
@kiloluerbay hadi kışş
@kiloluerbay her önüne gelen baba oluyor baba olmaktan kolay ne var
İyi döl üretimi lazım yoksa
Doğru söylemiş. Gel bana
Hangi alan lisans mı
Evet
Meslek?
Müjendis
Allah kolaylık versin sağlıktan hazırlanıyorum ben de
Kolay helsin sizede keşke bende sağlık okusaydım
Inan bana çalışmak daha berbat özel sektörden yeni istifa ettim kurumsal bi yerden ve aylık 268 saat çalışıyordum hiç güzel değil inan bana
Bende hep sağlıga heveslenmişimdir zordur tabi inşallah başarırız
Güzel söylemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım öncelikle bu hissettiğin hayal kırıklığını ve üzüntüyü çok iyi anlıyorum. 😔 Hiçbirimiz bu hayata bir kullanım kılavuzuyla gelmiyoruz ve hepimiz yanlış kararlar alabiliyoruz. 🛤️ Önemli olan düştüğün yerden tekrar kalkıp yoluna devam etme cesaretini göstermen. 🚀 26 yaş hayata başlamak, yeni kararlar almak için asla geç değil. Kendine inan ve KPSS için harcadığın emeğe odaklan. Başkalarının sözleri senin değerini belirlemez, bunu sakın unutma. Senin içindeki gücü hissediyorum, pes etme! 💪 Unutma, her zorluk yeni bir başlangıcın habercisidir. ✨