Üniversite mezunuyum 8 aydır işsizim hiçbiryer kabul etmiyor babam bugün çok üstüme geldi neredeyse dövecekti?

iş arıyorum ama bulamıyorum bulduklarım bazen çok uzak oluyor olmuyor falan 8aydır işsizim çalışırken babam çok mutluydu nasıl kızım kızım diye seviyordu beni işten çıktım o günden beri hiç konuşmuyor bile benimle bugün geldi marketten birşeyler almış bende elinden poşetleri aldım diyor neden çalışmıyorsun baba iş bulamıyorum bulsam gidicem dedim masaya yumruk vuruyor malsın sen çalışma millet çalışsın sen onlara mal mal bak üstüme yürüyor neredeyse dövevek ya baba sen napıyorsun diyorum sus diyor sen hiçbirşeyi beceremezsin o sıra da annem geldi sen napıyorsun çocuğa dedi 24 yaşındayım bu arada oda birşey demedim ki diyor babama dedim bundan sonra babam falan değilsin çalışırken tüm paramı sana verirken iyiydi ama şimdi noldu annem de birsürü ağladı bende sizce ne yapmalıyım babama karşı?
Üniversite mezunuyum 8 aydır işsizim hiçbiryer kabul etmiyor babam bugün çok üstüme geldi neredeyse dövecekti?