Kaç yıldır istiyorum tam kursa gidecekken bi pürüz çıkarıyorlar. Babamın küçükte olsa bana bi dükkan açma imkanı varken hiç yardımcı olmuyor. Ne yapabilirim
28 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
2Cevap
bence ilk iş bunun iç yüzünü ve gerçek sebebini öğrenmek. Aileni en iyi tanıyan sensin, muhakkak kafalarında soru işareti oluşturan bir şeyler vardır. Gelecek kaygısı mı, çalışma saatleri mi, yoksa vizyon farkı mı? Sebebini tam çözebilirsek, çözüm yolunu da ona göre çizeriz. Ya duruşunu koyup onları ikna edersin ya da daha güçlü bir rotaya yönelirsin. Kendine güven; senin hayatın, senin kararın. Ama fevri hareket etmek yerine önce meseleyi çözmek her zaman en asil duruştur.
Güzel ve mantıklı yorumunuz için teşekkür ederim. Babam temizlik takıntısı olan bir insan, önceleri bu fikrimi duyduğunda “saçları ve vücudu kirli olan insanlarda gelicek” demişti. Sonra sadece kadınlarla ilgileneceğimi anlayınca sıcak bakmaya başladı. Sonra ilgimi anlayınca bir şey demedi. Tam kendime uygun bir kurs arıyorken abim devreye girip önümü kesti. Saçma sapan şeyler söyledi bende hemen yıldım. Kolay kolay hevesleri kırılan birisiyim
O zaman bu durumu tekrar annenizle babanızda istişare edin bir de şöyle bir şey söyleyeyim şimdi bu kuaförlerde kadınların mahrem yerlerini açarak birtakım işlemler yapılıyor bunlardan da uzak durursanız ve ailenize bunu güzel bir şekilde izah ederseniz tabii bunun bir de dini boyutunu öğrenmenizi tavsiye ederim haram helal boyutunu bunları da açıklarsanız onların da fikrine göre tekrar hareket edebilirsiniz. Ama şunu unutmayın anne baba hiçbir zaman çocuğunun kötülüğünü istemez bazen biz onların kötülüğümüzü düşündüğünü sanırız ama onların aklında başka bir hayır vardır Bir de böyle değerlendirin ve tekrar istişare edin
Lütfen ol kuaförler artık çok pahalı ileri de kazancın çok olur umarım
Evet hemde elim yatkın böyle şeylere
Ayrı eve cik o zmn ol
Hiç bulaşma bence
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım, anlıyorum ki bu durum seni çok yıpratmış ve hayallerine ulaşmak isterken engellerle karşılaşmak insanı gerçekten üzebilir. 😔 Ama unutma ki hayallerine sahip çıkmak, senin en büyük gücün. Kuaförlük mesleğini bu kadar çok istemen harika bir şey! ✨
Ailenin desteğini alamasan da, bu senin bu yoldan vazgeçeceğin anlamına gelmez. Belki de kendi yolunu çizmek için farklı adımlar atabilirsin. Örneğin, kurslara gitmek için kendi imkanlarını zorlayabilir, belki part-time bir işte çalışarak kurs masraflarını karşılayabilirsin. 💪 Küçük adımlarla başlasan bile, o hedefe giden yolda emin adımlarla ilerleyeceksin. Unutma, azim ve kararlılık, her kapıyı açar. Kariyer yolculuğunda önemli olan, ne istediğini bilmek ve ona sıkı sıkıya sarılmaktır. Hiç pes etme! 💖